@Aleksandar.S, hvala na ovako opsirnom odgovoru!
Mozda si procitao u prethodnim postovima, nameracio sam se bas na onaj konkretan model koga sam pominjao u vise navrata.. Sa belim prstenom! Nekako mi on najlepse izgleda, pa bih njega i da porucim..

A ako se neko od posetilaca foruma odluci za standardnu varijantu Nighthawk-a i online narucivanje, ima detaljnu racunicu koju si ti izveo!
Tako da odpada Amazon i Discontwatchstore posto nemaju konkretan model... Na wathes88 ga ima sa koznom kao i brezletnom narukvicom, s' tim sto je razlika u ceni 82$! Najbolje bih prosao ako bih narucio sat sa koznom i dokupio metalnu narukvicu, i u tom slucaju racunica bi bila sledeca: 217$+69$+shipping (39.80 FedEx-om), tako?

I bilo mi je cudno platiti sve tri one stavke, ovo mi je ipak prvo online narucivanje! :embarassed: Znaci ukupna cena bi bila oko 326$, sto i dalje nije uopste mnogo u odnosu na 35000din koliko kosta kod nas Citizen Nighthawk, i jos uzeto u obzir da dobijam 2original narukvice!
Ali zaista nisam siguran da mi je metalna narukvica neophodna pa je i ne bih kupio trenutno! Ono sto po meni deluje kao najbolja varijanta je narucivanje sa ovog linka:
http://www.creationwatches.com/prod...eco-drive-nighthawk-pilot-bj7010-16f-950.html
gde sat izadje stvarno povoljno na kraju, tj. 199$+19$ shipping! I ne bih platio PDV i carinu jer bi mi ovaj prijatelj sat doneo u Srbiju!

A ako osetim da mi je metalna narukvica potrebna, ili cak neophodna, uvek je mogu naruciti sa wathes88 za 69$ (
Price includes shipping worldwide), i opet je krajnja cena vise nego povoljna!

Nadam se da se slazete..?
Pozdrav,
Aleksandar