Pomoc pri kupovini sata..

nego platiti više samo zato što ga potpisuje prodavac fancy gaća i potkošulja. Najbolje bi bilo da se prodavac gaća drži prodaje gaća, al' šta se može, tržište je tržište, svaka roba ima svog kupca i to je to.

UUuuffff , nemoj tako bata-Nele , znaš da imam Bosh . 001.gif Do duše, ne prave gaćeeusa_think.gif cackalica.gif

da je baba muško, zvala bi se Duško :D

...možda je armani baba, te imaju načelo "Armani-`Odi Babi da te Baba zgrabi !" pa ko da odoli eejjjjjj.....

Last edited:
Pricajte vi sta hocete za Citizen i Seiko, ali oni nikad nece napraviti ovakav elegantan sat:

(iz svoje kolekcije je)

Picture 018.jpg

Mozda , jesu, tj jesu sigurno ako tako kazete, jer se nerazumem bas oko mehanizma sata, bolju Citizen i Seiko, ali od dizajnu i eleganciji, mislim da tu nema dileme, nije tu samo "Brend" kao "Brend", ne primam se ja na to da li je "Armani" ili "Festina"/"Fossil", ali nemojte mi reci da ce neka devojka zagledati u unutrasnjos (mehanizam) sata, njima je lepsa skoljka, nego motor :)

Hehe, mozda i jesam :-) ali razumece me narod, imam 20 god, i skoro sam usao u svet satova :-)

Voleo bih da vidim Seiko ili Citizen do 300€ , koji ce me ocarati, pod uslovom da je za omladinu, a ne onaj njihov standard "čičinski" satići :-P

Drago mi je da ima ljudi koji razumeju ne iskusnu omladinu poput mene..naravno da se varam, sigurno ima nekih modela i za moj ukus, ali eto... tu ste vi da pomognete :-)

Uh, ne znam kako da odgovorim, osim onom izrekom - da je baba muško, zvala bi se Duško
RpS_biggrin.gif

:laugh:

Ma opušteno, bre, druže, može da se iskopa elegantan sat i ovih proizvođača, kao i nekih drugih, a ako hoćeš neki mladalačkog dizajna, ima i to da se nađe, samo treba tražiti. Priče o mehanizmima se ljudi obično sete kada slučajno (ili pak namerno) pokvase sat, pogledaju na njega, a tamo - kvrc! ;)

@Baki, brate moj, Bosch proizvodi dobru tehničku robu. Imam njihovu bušilicu, a davno sam imao čak i njihov mobilni koji me je dobro služio, pa ne verujem da ćeš ti imati problema sa satom, koji inače cool izgleda. Uostalom, nije isto praviti bušilice i gaće :D

ma, salimo se mi malo, malidzordze, ne zameri, i razumemo, naravno, i godine i potrebe i zelje...
ali, varas se ako mislis da seiko, citizen, orient, festina... nemaju atraktivne modele i da se za 300 dolara ili eura ne moze kupiti sat koji je i lep i moderan i kvalitetan. ;)
pogledaj, npr. ovu temu: http://www.svetsatova.com/forum/f102/da-li-postoji-bolji-sat-od-ovoga-3378.html
a i jos mnogo slicnih u ovom delu foruma...

Evo, vec sam se zaljubio u ovoj temi sto si mi poslao link u jedan sat, rec je o: Casio BEM-503L-7A

Vec sam pronasao detalje o satu na ovom linku:

Code:
[url=http://forums.watchuseek.com/f71/casio-beside-166321.html]Casio Beside[/url]

Zanima me da li ima u Srbiji da se kupi isti ovakav model? Pronasao sam BEM-502L-7A
A ovaj 503 ne mogu da pronadjem online.

Pricajte vi sta hocete za Citizen i Seiko, ali oni nikad nece napraviti ovakav elegantan sat:

(iz svoje kolekcije je)

View attachment 36075

Mozda , jesu, tj jesu sigurno ako tako kazete, jer se nerazumem bas oko mehanizma sata, bolju Citizen i Seiko, ali od dizajnu i eleganciji, mislim da tu nema dileme, nije tu samo "Brend" kao "Brend", ne primam se ja na to da li je "Armani" ili "Festina"/"Fossil", ali nemojte mi reci da ce neka devojka zagledati u unutrasnjos (mehanizam) sata, njima je lepsa skoljka, nego motor :)

ovo je prvo na sta sam naleteo:
Seiko Premier Alarm Chronograph Quartz SNA587P1 SNA587P SNA587
cak i lepsi i elegantniji a da ne pricamo o kvalitetu!

Stvarno su cene "smesne" u odnosu na "Armani" satove, npr. ovaj Casio je vrh, a cena mu je oko 10.000 din. Sad vidim koliko je to modno ime izvikano :confused:

Back