viktorinoxa iz serije officer koji dolazi sa nožićem imaš na jomashop-u je bio jesenas ja ga merkao 309evra samo, od toga nema jeftinije
inače lično smatram da je eee dao korektan predlog, mada bih ja od ovoga izdvojio samo monstera, zaista legendarni model vredan posedovanja i ne znam da li postoji sat koji se brže ood njega proda, a još malo pa isti postaje klasik, a to znači da će biti veoma tražen
ja sam gore napisao ili bih uzeo dosta jeftiniji sat ili longines, tissot visodate je lep ali je skroz klot, nema čak ni incabloc, pa to imaju najjeftiniji tanis džepnjaci od pre 40 godina, no on ne utiče na funkcionalnost ali hoću reći da je ta klasa koju cciljaš zaista siromašna
ako sat planiraš dalje da prodaš, pratim cene, Steinhart ronilac je skoro tražen kao Monster, sat koji je nošen godinu dana i pritom odlično očuvan ide za istu cenu kao i novi model, pa to ne može ni najbolji Rolex
teško da ćeš i sa njima pogrešiti, iako su bez tradicije i mnogi ih osporavaju, ja bih čak pre uzeo stein nego certinu, roamer i tissot jer mislim da je bolji