Pomoć u odabiru sata

Angel - zasto mislis da je zavrsna obrada mehanizma jako losa? Pa Steinhart ugradjuje Elabore ETA mehanizme koji su sasvim pristojnog kvaliteta. Doduse - nisu ukraseni...

Obrada samog mehanizma je klasična ETA Elabore, nekažem da je loša ali tu tešim sebe, znaš da sam uvek imao baš te ukrašene! :lol: ne menja to ništa.

Nego, rade njemci svaka im čast, imaju ga na lageru... :dance3::cheers::dance3:

znlsug.jpg

Hi Igor

Thanks for your Mail.. Ok we have this Great Watch in Stock you can
Order over my Web .....

Shipping is 15€ with German post DPD delivery Time about 3to 5 days....

You can Pay to my paypal Info@steinhartwatches.de

Classic post we don't have...

Thanks Günter
Gde tu treba da pazim, šta da napomenem osim da ne plaćam paypal-om?

Tražio sam dodatni popust za Kautschukband schwarz mit Faltschließe ako ga dobijem uzimam i njega.

@vladas u pravu si. No angel me malo zbunio. jeste prvo pomenuo Forty-four GMT, ali je u drugom postu rekao da bi iskljucivo 44 automatic.:hmmmm:
No nebitno

Nisam u opšte znao da postoji ovaj sat, ipak koji evro manje zato sam Mister NO se opredelio za ovu 44-ku sa 2824-2.

Last edited:
Gde tu treba da pazim, šta da napomenem?

Angele, oni su ti ponudili da platis PayPalom, sto ne moze da se izvede iz Srbije (a i ja nazalost ne mogu sada da pomognem :().

Medjutim - koliko vidim - oni podrzavaju i Bank Transfer:
Steinhartov sajt said:
Advance payment (bank transfer or Paypal)
Sto mozes da uradis iz svoje banke (ili preko milana zmaja ;)). Inace Bank transfer je obicno rizicna stvar, kada ne znas s kim imas posla! Ali sa Steinhartom - slobodno :top:.

Najbolje da im pises i kazes da iz Srbije ne postoji opcija placanja PayPalom i da ti jedino ostaje placanje Bank Transferom... Sto se tice narukvice - Steinhart cesto svoje kupce iznenadi dodatnom narukvicom ili nekim slicnim poklonom!!!

Angele, oni su ti ponudili da platis PayPalom, sto ne moze da se izvede iz Srbije (a i ja nazalost ne mogu sada da pomognem :().

Medjutim - koliko vidim - oni podrzavaju i Bank Transfer:

Sto mozes da uradis iz svoje banke (ili preko milana zmaja ;)). Inace Bank transfer je obicno rizicna stvar, kada ne znas s kim imas posla! Ali sa Steinhartom - slobodno :top:.

Najbolje da im pises i kazes da iz Srbije ne postoji opcija placanja PayPalom i da ti jedino ostaje placanje Bank Transferom... Sto se tice narukvice - Steinhart cesto svoje kupce iznenadi dodatnom narukvicom ili nekim slicnim poklonom!!!

To sam već naglasio da ne mogu da platim paypal-om, tražio sam drugi račun gde im mogu poslati novac. Mene brine, German post DPD, da li njih dodatno plaćam?

German post DPD je u stvari najbolja opcija :). Posto poseduju DHL - salju ti sat DHL-om, ali ti stize na postu i placas samo regularnu postarinu ;) - savrseno!

Druže,nemam tu vrstu iskustva da bih ti pomogao savetom ali imaš moju moralnu podršku u kupovini.:top:

Nadam se da neces imati problema, kad posalju sat dobices na mail DPD broj za pracenje posiljke. Postarinu placas unapred cene su ovde link

kad tih ino placanja oni ti daju sve reference sa kojima ti ides u banku...dodjes kod mene :) i popunjavamo sve sto se tice slanja a kad oni dobiju tu vec pise ko im je poslao i odakle i adresa...i razlog slanja....
to su ozbiljne price..naravno imaces i bancine troskove (uostalom kako ja platu da dobijem) ali ne velike zbog same cene...
nije nista tesko...a nema sale ipak su to nemci....
ja sam slao nepoznatom kinezu parice u Sangaj preko WU i kad me on nije prevario onda....slobodno kupuj 44 ticu

kad tih ino placanja oni ti daju sve reference sa kojima ti ides u banku...dodjes kod mene :) i popunjavamo sve sto se tice slanja a kad oni dobiju tu vec pise ko im je poslao i odakle i adresa...i razlog slanja....
to su ozbiljne price..naravno imaces i bancine troskove (uostalom kako ja platu da dobijem) ali ne velike zbog same cene...
nije nista tesko...a nema sale ipak su to nemci....
ja sam slao nepoznatom kinezu parice u Sangaj preko WU i kad me on nije prevario onda....slobodno kupuj 44 ticu

Joooj lihvaru jedan i zadnji dinar da mi uzeš! :lol: Onda će mo tako, dolazim kod tebe da mi uplatš pare. Jel radiš danas ako mi Gunter pošalje račun?

^ Gledao sam na sajtu, ali nisam uspeo da nadjem...

Nisam ni ja, mislio sam da se skriva negde

bdw, jel kaučuk samo 24mm širine. Jer kod ove 44-ke lugovi su 22mm, to sam tek sada provalio!:hmpf:

^ Dobro pitanje! Pitaj Guntera, o istom trosku kad mu trazis podatke o detaljima za uplatu...

Mada mi se cini da bi mu mnogo dobro "cucnuo" Bond Nato ;)

ne daje se Gusteru trosak tih transkacija to je bancina provizija :))))) ali pitaj Gustera da ti smanji cenu za te troskove keje ce ti traziti banka...kazi da je ovo ipak Srbija ma da mislim da to u svakoj svetskoj banci ma da je i moja svetska placaju troskovi..

MA OVO JE TOTALNA KOPIJA ROLEX-a DEEPSEA:banghead::banghead::banghead:

Ako mu ne promenim izgled onim kaučukom ne ću ga uzeti!:wacko:

Ko ima linkove prodavnica u Beču?

MA OVO JE TOTALNA KOPIJA ROLEX-a DEEPSEA:banghead::banghead::banghead:

Ako mu ne promenim izgled onim kaučukom ne ću ga uzeti!:wacko:

Ko ima linkove prodavnica u Beču?

aha...ti oces nesto originalno..imas tamo gde su najruzniji satovi onaj buljavi :)))))))
daj bre sta ti je dobar satic,lep

Od petka komuniciram sa Gunterom da bi mi na kraju Sabine poslala ovaj mejl,

Dear igor,

espescially for foreign orders we need to have an order placed online in our shop. You will be guided through the ordering process and will get an order confirmation with our bank details or if you prefer paypal, you get a link directly to your paypal-payment. Thanks in advance an

Viele Grüße,

Best regards,

Nemam snage ni strpljenja da bilo šta naručujem, gotovoooo kupići Seika!:argh:

Back