pomoc u odabiru

Luka

New member
pozdrav svima
za mjesec dana cu magistrirati i kao poklon od obitelji cu dobiti sat. jedan sat mi je posebno zapeo za oko, radi se o Baume&Mercier Classima Executives REF.8659
zanima me sto vi mislite o manufakturi B/M i o ovome satu. hvala vam. pozdrav

Luka

baume-mercier-classima-e.jpg

http://www.baume-et-mercier.com/watch-collection/classima-executives/8659

Last edited by a moderator:
sve5! trajna vrijednost, zlatno kućište, ETA automatik mehanizam. jedino dvojbena veličina sata 33mm!?

sve je odlicno, osim velicine, ko sto rekose vec ljudi - obavezno ga probaj pre kupovine da vidis odgovara li ti velicina!

da, sat je u promjeru manji od nekakvih trenutnih trendova ali ima nesto u toj velici. nazalost nisam drzao bas ovaj model u ruci ali gospodin u B Vama mi je pokazao tu velicinu na drugome modelu i moram priznat da je meni sasvim dobra. mali, elegantni sat. jedino sto mi je poljuljalo izbor jesu nekakvi losi komentari na racun manufakture BM pa sam pronasao ovaj forum da to malo istrazim. hvala na pomoci i hvala na svi buducim odgovorima.

Luka

Jako lijep i elegantan sat.Ako si upoznat s velicinom sata nema greske. (Osobno misljenje-premalen)
(33mm je manji promjer cak i u vintage svijetu satova,trazeniji muski modeli su obicno od 34-36mm ponekad 37 ili cak "velikih" 38mm)

hvala vam svima na odgovorima, jako ste ljubazni. imam jos jedno pitanje. kakva su vasa iskustva s Baume&Mercier ako posjedujete satove ove manufakture? hvala, pozdrav

hvala vam svima na odgovorima, jako ste ljubazni. imam jos jedno pitanje. kakva su vasa iskustva s Baume&Mercier ako posjedujete satove ove manufakture? hvala, pozdrav

Ne znam da li ces naci iskustva vlasnika,za to ti je najbolje googlanjem pronaci.

Back