Htela bih da kupim bratu,koji je par god.stariji od mene,dobar,elegantan rucni sat,ako je to moguce u Beogradu,za 200-300 eura,pa bi mi svaki savet bio od koristi,pogotovu gde mogu da ga kupim? Hvala svima unapred i veliki pozdrav!
Idi u Delta City imas dole u prizemlju dve radnje BMP (Fosil, Festina) i Jokic (Esprit i jos neki), onda se popnes gore u Bomar (Citizen i jos par brendova) i trebalo bi da zavrsis posao.Ako nadjes vremena pogledas i satove na sajtu Sense (online prodaja) i ako ti se svidja Seiko neki od njih mozes pogledati u njihovoj radnji u Cumicevom ili da odes kod Vitanova (TC Piramida Novi Beograd ili u centru kod Narodnog pozorista imas adrese na sajtu)...
Slažem se sa Darkom, imam taj sat samo sa belim cifrom i stvarno je sjajan sat, veoma kvalitetno urađen i izgleda mnogo bolje uživo nego na slikama. Dobar swiss made sat za nevelike novce.
ako nisam zakasnio, moj ti je savet da uzmes Orient Mako, nije da nije elegantan, a izgleda ovako, kosta 140evra, mehanizam je automatski, nemoj da te zbuni niska cena, vredi svaku paru, a moze ici i na koznoj narukvici po zelji, ili metalnoj mesh narukvici, slaze se uz svaki komad garderobe, kao Rolex