Pomozite oko odabira sata!

Po meni odlican sva tri:thumbsup: Svi su primereni za tvoje godine meni se 3 najvise svidja:)

Mislim da za ove pare od Casia nema bolje, tako da koji ti se najvise svidja taj uzimaj:)

Last edited:
Pa taj sto ti je dao cale cuvaj , i nosi ga u specijalnim prilikama:) Konkretno o tom satu ne znam nista, ali posto je poklon od oca najbolji je:) Meni je najdrzi moj sat koji sam dobio od dede, iako ne vredi novcano mnogo, ali ipak je u posebnoj kutiji :)sto se tice casia, njega nosi za svaki dan i nemas da brines, meni su dobri i jedan i drugi:)

Nema na cemu i dobro dosao , ima ovde jako puno edukativnih i zanimljivih tekstova tako da verujem da ces naci zanimljive teme:) a i verujem da ces sutra dobiti jos dosta saveta:) pozdrav:)

Takođe bih izabrao treći sat iz prvog posta.Sva tri su dobra i dovoljno kvalitetna.
Što se tiče sata koji ti je otac poklonio-to je dobar sat (sa nešto višom cenom od realne).Predlažem da ga,ako ti se dopada, nosiš u posebnim prilikama.
Ne brini ako ga negde čukneš i izgrebeš.Satovima to ,ponekad,lepo stoji.Uz to većina ogrebotina se može sanirati poliranjem uz minimalne troškove.
I,da-svakako ga čuvaj.
Sada ti je to možda i smešno,ali jednoga dana taj sat će ti značiti mnogo više nego danas.

Last edited:
Ćao Luka, dobro nam došao na forum! Nadam se da ćeš nas i dalje posećivati i učiti o satovima čitajući naše tekstove.

Od satova koje si nam predstavio i ja glasam za treći. Lično mi se najviše dopada. Ovako, sa ženske strane gledišta...
A što se tiče sata koji si dobio na poklon, nema veze što je malo ozbiljniji... Odličan je za neke specijalne prilike.
A Casio "digitalac" ti može biti za svaki dan.

Pozz!

Back