Ponuda dana iliti Deal of the Day

eee

Super Moderator
Staff member
Reaction score
202
Ako nekog zanima

Invicta Pro Diver Collection Automatic Mens Watch 8926 za 65$ na www.jomadeals.com

Svaki dan je novi sat u ponudi, samo jedan i ponuda vazi samo za taj dan.

Ja se prijavio na mailing listu pa mi svakog dana salju koji je sat u ponudi, ovaj mi deluje interesantno pa reko ako neko hoce invictu, sad moze da je kupi za male pare.

Obozavam taj sat! Ponuda je prosla, a i nisam nikada pazario preko stranih sajtova, pretpostavljam da bi jos troskovi transporta izasli oko 80 eura. :(:(:(

Bilo je dosta jako dobrih ponuda na ovom sajtu, ali nažalost te satove sa specijalnih ponuda ne isporučuju nigde van USA:

Jomadeals.com does not ship outside the USA and its territories.

Pozdrav,
V.S.

naravno...mada jos ne mogu da se odlucim koji bih uzeo....x-copter, x-wind, neki longines ili onaj seiko premier...

Hehe, dobrodošao u klub. Ja svake nedelje imam novi omiljeni sat koji bih kupio. Negde sam pročitao da kada ti se neki sat svidi na prvi pogled, uzmeš i okačiš njegovu sliku na frižider (ili nešto drugo što svaki dan gledaš) i ako ti se i posle mesec dana isto toliko sviđa kao i prvi put, onda je to definitivno pravi sat za tebe. Nisam probao ali zanimljivo zvuči :)

Pozdrav,
V.S.

A ja sam mislio da je to samo kod mene..i onda kazem..samo jos ovaj da kupim i smiricu se.....al izgleda.....da se ta bolest ne lijeci tako lako :)

Back