"Povoljni" mehanički hronografi - vodič za kupovinu

Ej , vladas , pa pogledaj čoveče ponudu, odlepio sam što nemam keša !!! :crying:

Znači, nov u kutiji za 561 euro bez šipinga !!!!! :blink: Pa kud ćeš bolje i jeftinije, a da je 7750 (7753) ... :w00t:

Victorinox Swiss Army Men's Professional Alpnach Watch for $�725 for sale from a Trusted Seller on Chrono24

Victorinox-Alpnach-1.jpgVictorinox-Alpnach-2.jpg ....znam da sam dosadan, ali ponuda je VR !

Last edited:
E sad me ubi Baki sa ovim...
neću spavati dok ne napravim 600E...

Znam, vise nije zanimljivo, ali JACE JE OD MENE:

Sto bi pravio 600e kad ima za 50e?!?!?

victorinox-swisschamp-xlt-swiss-army-knife.jpg

PS. Izvini Baki, izvini Nemanja, izivni krstine i ostali....

Imas dosta povoljnijih satova sa istim mehanizmom...
Skoro je jedan bio na jednom linku isti brend sa tim mehanizmom za dosta povoljnoj ceni

Kad smo vec kod Ashforda i Hamiltona, ovaj nije najjeftiniji ali se radi o vrlo retkom i trazenom 7750 baziranom satu:
Hamitlon Khaki Field Base Jump Chrono

hamilton_khaki_base_jump.jpg
Naime - sat nema klasicne drukere (engleski - pusher) vec se hrono funkcija pokrece pomeranjem krunice na gore ili dole. Mehanizam pokretanja se povremeno zaglavljivao ali se radi o fenomenalnoj ideji.

Ashford inace trenutno ima dosta jedftinih Hamiltona (a video sam i poneku Bulovu) sa 7750!

Ovaj je dobar:thumbup:
Svidjaju mi se ovi prorezi za dan i datum, dosta neobicno resenje.

Vladas, stvarno zanimljivo resenje, Definitivno nesto sto se ne vidja svaki dan.

Last edited:
Bas steta sto Seiko nema jeftine mehanicke hronografe(naravno one koji se sada proizvode ne one stare)...bili bi vrlo primamljivi.

iskreno meni sve sto vise gledam steiharta sve mi se vise dopadaju a cena je stvarno najbolji odnos ulozeno dibijeno mislim da ne postoji neka marka koja moze da im parira po tom pitanju.

Stvarno steta sto Seiko nema povoljnijih mehanickih hronografa:(

A Steini mi je...:drool:

SteinhartNavBChronoIIL.jpg

Na kom sajtu mogu da se pogledaju cene ovih Steinhart modela ?

@krstin
Zahvaljujem puno, eto jos bar par sati kako da ubijem vreme ;)

Drago mi je da pominje Steinhart.
To je brend za koji smatram da bi trebalo da ima i jace cene s obzirom na mehanizme koje koristi i na ime.
Ako neko moze da se meri sa Japancima u odnosu cena-kvalitet,to je samo i samo Steinhart.

Back