Pozdrav i od mene...

MaticS

New member
Pozdrav od novog clana. Vidim da na sajtu nema nikakva tema za predstavljanje, pa sam ovde odabrao da bude moja prva poruka.

Ja sam Srdjan, i ovih dana me bash uhvatila manija da moram da kupim neki sat. I tako viseci na netu naletim na ovaj odlican sajt. Ima dosta interesantnih stvari, dosta toga sam procitao i sad mi je jos teze da odaberem sat.. :laugh: Lakse mi je bilo kad nisam znao nista ko je ko, kakav je mehanizam i slicne zezalice.
Tako da u novoj temi koju cu otvoriti ocekujem malu pomoc, posto imam razna pitanja.

Pozdrav!
B)

Dobrodošao Srđane i drago mi je da ti se sajt sviđa.

Daj nam malo više informacija o tipu sata koji ti se sviđa i o budžetu koji si namenio za kupovinu.

Kada konkretizuješ pitanje premestićemo ovu temu u adekvatan deo foruma kako bi se ostali članovi lakše snalazili prilikom pretraživanja foruma.

Pozdrav,
V.S.

Re: Pozdrav i od mene

javi se pa da se druzimo svi zajedno.pozdrav od ajmar a naravno i velika topla dobrodoslica za naseg novog clana foruma.adise pridruzi nam se navece i putem sms postavi pitanje nasoj dzemili i vrlo brzo

:D :D

Pa ovi spameri i po naški pričaju! :D

Re: Pozdrav i od mene

:D :D

Pa ovi spameri i po naški pričaju! :D
Taj post mi je očigledno promakao, i zaista sam iznenađen!?
Upravo sam pogledao i druge postove ovog bota i ovo je jedan od njih:

Primetila sam da imamo manje postova nego sto smo imali na starom forumu.Izgled je lep,ne smara oci,ima u porukama vise mogucnosti ali moram videti za sta su sve.Problem nastaje kod mene sto sam preko dial up-a,telefon je poskupeo,pa moram da trazim neka druga resenja zato sam malo odsutna :

Prosto da ne poveruješ :confused:

Nadam se da će vBulletin v4 imati neku napredniju zaštitu.

Do tada naš prijatelj ili prijateljica Saboth ide u Ban grupu ;)

Pozdrav,
V.S.

Back