Predlog za muski sat od 1000-1500 EUR

Ali jagi realno za te pare da li bi kupio bv ili neku drugu zmiju :D

P.S Ja ne pratim tu firmu , tesko cu je ikad i pratiti , pa ne znam da su napredovali , ali opet siguran sam da me taj brend nikad nece videti:)

O, Bvlgari nije za podcjenjivanje!
Nikako! Armani se ne može porediti s njima.
Međutim,kako ti satovi ne spadaju u ovaj cijenovni rang,onda nema potrebe da ih diskutujemo.

Ja bih pogledao Longines,Certina za ove pare.

Moja greska za bvlgari , nisam ispratio napredak, ali bez obzira za te novce koje bi trebao da odvojim za BV ,kupio bi neki drugi brend:) Necu da offujem vise:)

@serb to su sada samo tvoje predrasude. Kako tako sigurno kazes da ne bi kupio taj brend, a i sam kazes da ga ni ne poznajes. Mislim, to je cista predrasuda u ovom slucaju!

@serb to su sada samo tvoje predrasude. Kako tako sigurno kazes da ne bi kupio taj brend, a i sam kazes da ga ni ne poznajes. Mislim, to je cista predrasuda u ovom slucaju!

Potpuno si upravu! Ali opet nikad ga ne bi kupio za te pare , koliko izbora ima u tom cenovnom rangu , pazi kad na sekund ne bi pomislio na BV.

P.S Pritom su za mene njihovi modeli u najmanju ruku neprevlacni (ali to je stvar ukusa):)

Bvlgari,Cartie, pa onda i za Chopara mozemo da napisemo da su u istom rangu

Vidjao sam stvarno dobre
Bvlgari modele,ne samo sto su lepi nego izuzetni satovi

Potpuno si upravu! Ali opet nikad ga ne bi kupio za te pare , koliko izbora ima u tom cenovnom rangu , pazi kad na sekund ne bi pomislio na BV.

P.S Pritom su za mene njihovi modeli u najmanju ruku neprevlacni (ali to je stvar ukusa):)

Apsolutno se slazem da je to stvar ukusa. Ali nekome je mozda bas privlacan Bvlgari. Drugo kvalitet Bvlgari-a i sve ostalo su daleko od Armanija koji je cist modni brend.

Ili možda ovaj.. Što više gledaš to manje vidiš :drool:
Po meni je bolje uzeti ovako nešto nego najjeftiniji Tag iliOmegu.
E sad to je moje lično mišljenje...
lc6078-ss002-33e.jpg

Last edited:
A gde su tu GUCCI, Valentino i Versace jel su i oni u rangu sa dole navedenim?

Pozz
Bvlgari,Cartie, pa onda i za Chopara mozemo da napisemo da su u istom rangu

Vidjao sam stvarno dobre
Bvlgari modele,ne samo sto su lepi nego izuzetni satovi[/QUOTE]

Možda bi ovo bio pravi izbor za tebe ali je malo skuplji od 1000 evrića
65-1260-4043-77-C611_FXA.jpg

Last edited by a moderator:
Svako od tih može da naruči dobar mehanizam i da proba da radi. .gucci je izbacio sat od 15000$ sas ne mogu da se setim koji su mehanizam ubacili ali mislim da je jako ozbiljan brend. Ova trojka je duze vreme na sceni ...od tih kako li da ih nazovem. Kao i kod tehnike, za tv sony, za fotoaparat nikon i canon...svi se trude da privuku sto vise kupaca

Gucci-XL-Diver-Power-Reserve-watch-7.jpg

na ovaj sam mislio Girard-Perregaux in-house made caliber GP3300 automatic movement
8,600 up to $12,600 for steel and 18k pink gold

Pogledaj Certinu, imaju jedan jako m8can chrono dajver koji se uklapa u tu cenu I po meni prestavlja best buy u toj kategoriji

Ponekad je stvarno zeznuto kad imas kinte da uzmes sat , toliko modela , toliko firmi :) Doduse slatke su to muke:)

Back