Predlozi za kupovinu sata do 400 EUR

jeste nezgodan cenovni rang, onaj od 1.500-2.000evra je jos opasniji

ima i vostok europe anchar, prelep i vrlo lepo napravljen sat, samo je od titanijuma i preveliki je

ovi crni pvd satovi imaju tendenciju da se grebu ako nisi znao do sada

steta za roamer, mogu da potvrdim, slicno je i sa jeftinijim doxa satovima :(

ovi crni pvd satovi imaju tendenciju da se grebu ako nisi znao do sada

...kod Wenger-a malo teže, veruj mi ;) Ako išta vredi na njihovom modelu, to je onda kućište.

Ma nekako bi se lakše opredelio za, recimo, cenovni rang od 200e ili od 1000... bar je meni tako. Rujke, svakako si u pravu.-.. svaki cenovni rang je zeznut

Last edited:
U tom cenovnom rangu uglavnom svi nude standard i elabore, tako da ni oni nisu izuzetak.

Sto se kvarca tice imaju u ponudi skoro sve, od F06 i G10 do 251.

...što se mehanike tiče, ima je od-do, sve zavisi od cenovnog ranga. Kod chrono verzija je uglavnom korišćen valjoux 7750 (7751-7753 , moon phase 7751 i sl) . Kod automatika je uglavnom eta standard (poput 2824-2) ...

Kad su kvarcnjaci u pitanju, mislim da im je u (naj)višoj klasi skoro pa ustaljen ETA-in kalibar 251.264 iz flatline serije (recimo model DS2) , pa sve do niže klase sa g10.211 .

Certina je stvarno dooobar izbor, pa bilo kvarcna ili mehanik.

Kod njih je uglavnom sve u skadu sa samim klasnim mestom brenda.

EDIT :

...preteče me Rujson . Kada je reč o max 400e , teško je nabosti kod njih nešto jače od Fashionline kvarca (ako se gleda nov sat u radnji)

Last edited:
Hvala svima na opsirnim informacijama.Dosta sam pogledao satova od ovih sto ste mi predlozili i najvise sem se odusevio citizen satovima,fantazija od satova, pogotovu sta sve nude.Tako da drugari pasce neki citizen uskoro...:)

...ajd` da ne kažem ono što već i ptice cvrrrkuću na forumu => sa Citkom sigurno i provereno napred !

Ujedno, evo odmah i predloga za isti brend (imao ga, vrrrhunski sat, pa još i presvučeni Ti sa safir prozorčetom i odličnim E815 kalibrom)

j0i8go.jpg

Ako te ne mrzi, imaš i ceo test (tj. moje vidjenje) =>

http://www.svetsatova.com/forum/f66/citizen-bl5251-51l-7105.html

...tu je i filmić vezan za lume =>

...ajd` da ne kažem ono što već i ptice cvrrrkuću na forumu => sa Citkom sigurno i provereno napred !

Ujedno, evo odmah i predloga za isti brend (imao ga, vrrrhunski sat, pa još i presvučeni Ti sa safir prozorčetom i odličnim E815 kalibrom)

j0i8go.jpg

Ako te ne mrzi, imaš i ceo test (tj. moje vidjenje) =>

http://www.svetsatova.com/forum/f66/citizen-bl5251-51l-7105.html

...tu je i filmić vezan za lume =>

Procitao sam celokupan tvoj utisak o ovom satu, jako lepo.Interesuje me koliko si platio sat?

Gde ima da se kupi taj citizen, u toj varijanti titanijum-safir. Pre izvesnog vremena je jedan moj prijatelj hteo da uzme bas taj model, ali nigde nije mogao da ga nadje. Cini mi se ta varijanta nije tako cesta cak ni na internetu.

Nigde sad ne mogu da nadjem tu moju temu ili post. Ja sam već opširno napisao razlike sva tri modela ,koji su na oko isti, a bitne razlike su u pitanju. Moj (bivši, sada kod JovanaHN) je bio u najboljoj varijanti, sa poboljšanim kalibrom (820 umesto 815) , sa safirnim staklom i sa logom promastera na ciferu. Stvarno ne znam gde bi se mogao naći, možda na ebay-u...
Ja sam probao inisam našao taj moj post (da ne pišem ponovo ispočetka) , pa ko ima volju, nek potraži

Back