Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

Od veceras vas clan,ime mi je Petar 37 god. ljubitelj sam satova i volim tacnost u svakom pogledu.Po zanimanju sam autolimar a hobi mi je rekreativni ribolov.Na sajtu sam svasta naucio i dalje ucim jer ovde ima od koga da se nauci svasta o satovima.

Aj i ja da se predstavim, ime mi je Veljko, imam 32 godine i veliki sam zaljubljenik u satove :) Po zanimanju sam web designer ali sam tim poslom prestao da se potpuno bavim negde 2009, i preorijentisao se na online poker,tako da je moje sadasnje zanimanje poker igrac :) takodje sam i osnivac najboljeg poker sajta i foruma kod nas (bez linka naravno :))

Obozavam vodu, pa svoje slobodno vreme uglavnom provodim na njoj ili pored nje, veliki ljubitelj sporta, nautike i dobre zabave :)

Ovim putem bi zeleo da pohvalim ovaj odlican forum i zajednicu koja se ukuplja oko njega :)

Last edited by a moderator:
Pozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Jovica, iz Beograda sam od skoro sam registrovani clan a vec neko vreme pratim sajt i forum ali nisam bio registrovan. Moram da priznam da sam se skroz navuko na sajt jer ima mnogo toga da se nauci i procita.

Nisam neki strucnjak za satove ali jako cenim kvalitet, preciznost, zavrsnu obradu, dizajn, pa pokusavam sa ovom vasom kolekcijom informacija da nadjem neke svoje smernice.

Inace se bavim elektronikom, fotografijom i neznam ni ja vise cime, vise nisam siguran ni sta mi je hobi a sta profesija, stalno se nesto preklapa.

Toliko od mene za prvi put

@Petar ZR, @veljko62, @jovica40

Dobro došli na portal i forum!
Uživajte u druženju sa pravim ljubiteljima satova!

Pozz svima!

Pozdrav svima, zovem se Goran,imam 18 godina, živim u Hrvatskoj(Mirkovci), kolekcionar sam Zippo upaljača(možete pogledati kolekciju tu na forumu, u topicu u ovom podforumu o benzinskim upaljačima), član sam hrvatskog Zippo kluba(Zippo Friends Croatia, koji ove godine slavi 5 godina postojanja, jedini službeni klub odobren od Zippo-a na Balkanu).. Bavim se taekwondo-om dugo godina, crni pojas 1. DAN, volim motore, gaming, itd... Nadam se da ću na ovome forumu nađi neke korisne informacije u vezi satova ali i da ću upoznati dobru ekipu...Uzivajte :)

Dobro nam došao!
Veliki pozz za tebe i uživaj u druženju sa članovima portala Svet Satova!
:)

Tek sam sada našao temu...

Kao što rekoh ja sam Dušan, 32 god... po zanimanju građevinski inženjer a u slobodno vreme kamenorezac.

Satove volim od malena, a ovde sam da bih nešto više naučio o njima.

Pozdrav svima, evo i mene na nagovor Vlade. :)
Josip, iz Zagreba sam, 30god., satovi su mi uglavnom jedini hobi trenutno i uz familiju na to mi odlazi većina slobodnog vremena. ;)
Vidim ima dosta ekipe sa portala satova i sa wusa pa pozdrav svima koje znam i onima koje ću tek upoznati.

joppu sam ugnjavio pitanjima za svoga Seagulla kad sam se odlucivao,i uvijek je bio spreman pomoci, a zadovoljstvo ga je citati i pratiti i drugdje, pa ne sumnjam da ce i ovaj forum s njim profitirati. Pozdrav i od mene!

Interesantna tema, aj i ja nesto da napisem...

Momak sam jos, od malena u kontaktu sa oruzjem (srecom samo sportski), ne secam se ni kad sam ga zavoleo, trenirao streljastvo, volim lov ( jos od dede :D ), Boga pitaj koliko sam stvari citao i proucavao o motorima (kao agregatima, ne samo motociklima), u globalu sve vezano za mehaniku. Isto tako se od malena sluzim alatima, tako da znam neke fazone... Muziku volim takodje, kao i muzicku opremu, iako se ne bavim time posebno. Kompjutere poznajem solidno, hardver barem. Svestran sam prilicno, gledam tesku industrijsku masineriju, kao i nuklearnu fiziku :D

Od sportova obicno sam na golu kad se igra mali fudbal, ili centar za basket sa svojih 205 cm :D Volim da odgledam bilo koji motosport, fudbal naravno (Mia San Bayern), boks obavezno a san mi je da se zaposlim u Mahleu, F1 ili bilo cime vezanom za brzinu i trke :D

Istoriju volim od Drugog Svetskog Rata pa nadalje, o WWII znam podosta. Jezici mi super idu uglavnom, ponekad se majem oko nemackog.

Back