Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

Pozdrav svim clanovima,
Evo da se i ja malo predstavim...novi sam clan ovog prelepog foruma, 56 god.,vec sam neke slike kacio,...inace "ganjam" penziju, bivsi sportas....ma dosta je to....
A da, negde sam procitao da je pametnom coveku i jedan hobi previse, a ja imam dva....satove i fotografiju;)

Dobro nam došao Mario! S obzirom na tvoje hobije, iščekujemo lepe fotografije satova! ;) Pozz!

EDIT: Izmenjena slovna greška.

Jao sada me je blam! :blushing: Ispalo je baš ... zbog mog brzog kucanja. Sve u svemu odlična fora! :)

Shmizla.....Ma sve OK, shvatio od prve....(sta je pisac hteo reci)
A Vladan jedva docekao..;) da nadoda!

Last edited:
Dobro nam došao Mario! S obzirom na tvoje hobije, iščekujemo lepe fotografije satova! ;) Pozz!

EDIT: Izmenjena slovna greška.
Biti ce lepih fotki kada mi stigne novi objektiv, macro....
Do sada sam vise fotkao prirodu, ljude, znamenitosti. A sada za satove ipak treba dobar macro.

Novi sam clan,ali se naovom sajtu tesko snalazim,deluje kompl. za razliku od nekih drugih,a i kom.mi nisu jaca strana.Pored satova kojih imam pune kutije,tu su i foto apar. kamere,naravno analogne,iostale skalamerije koje uzivam da rasrafljujem,popravljam i tako dalje.Ovo je treci pokusaj da nesto napisem. Pozdrav!

Markoni, dobro nam došao na portal i forum. Verujem da ćeš se vremenom privići na forum. Nije on baš toliko komplikovan... :) A što se tiče trećeg pokušaja za poruku, znaš kako kažu, treća sreća. :) Pozz i uživaj! :)

Back