Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

POZDRAV LjUDI . . . Zovem se Marko i iz Smedereva sam . . . Bavim se prevozom putnika, imam turisticku agenciju i autobus visoke turisticke klase . . . U slobodno vreme poslednjih 25godina aktivno vozim Skateboard . . . STRASTVENI sam pecaros . . . Obozavam satove koje sam poceo da nosim pre otprilike 5 god . . Sakupljam ih poslednje 3 god . . Odlucio sam se za Corteberta, ali ima i drugih lepih u mojoj kolekciji . . . Pogotovo sam zaljubljnik u stare SWISS marke, nikako QUARTZ, cista MEHANIKA je zakon, ne mora da budu skupi da bi bili lepi . . . Mogu za sebe da kazem da sam poznavaoc jer poslednje dve godine dnevno provedem oko tri sata u rasturanju i popravljanju satova kao i citanju i istrazivanju sajtova sa satovima . . . Toliko za sada . . . POZDRAV . . .

Marko dobrodošao!

Moram da kažem svaka čast na svestranosti, ne znam kako sve postižeš, ali je za svaku pohvalu da se čak baviš i popravkom svojih satova, jer je to korak na koji se većina nas još uvek nije odlučila. Stvarno svaka čast :congrats:

Da te pitam još nešto, da li si nekad organizovao turističke ture u Bazel? Ako nisi molim te razmisli o tome pošto bih ja svakako želeo da na svoj rodjendan sledeće godine budem OVDE, a verujem da bi to želeli i još neki članovi. ;)

Pozdrav.

ja se inace bavim popravkom motorcikala vec 20tak godina,naravno imam svoj servis, a drzao sam i auto servis, ali motorcikle nekako vise volim,a i kazu da sam dobar u tome.. :)

SAMO DA KAZEM I JEDAN DETALj . . . SUTRA SE ZENIM . . . Popicu i za sve vas jednu rakiju . . . VELIKI POZDAV SVIMA . . .

Hahahaha da se ubijes ali posle svadbe ovde da das izvestaj koliko je i koje satove su gosti nosili..
nek ti je sa srecom...

Re: Pozdrav

Marko svaka čast! Svet Satova u "kasne" sate pred venčanje! Svaka čast!

Želim ti odnosno VAMA puuuno zdravlja, radosnih trenutaka i međusobnog uvažavanja!

:wub:

Re: Pozdrav

HVALA PRIJATELjI, samo jos da kazem dobicete sutra referat o svemu, a i koju sliku . . . . UH DANAS SE ZENIM . . . . POZDRAV . . .

Evo malo slika sa SVADBE, Maradona i ja (dva CORTEBERTA iz kolekcije) . . .

Attachments

• 588.jpg
    588.jpg
    172.6 KB · Views: 182
  • 594.jpg
    594.jpg
    369.1 KB · Views: 182
  • 577.jpg
    577.jpg
    440.6 KB · Views: 170
  • 764.jpg
    764.jpg
    128.1 KB · Views: 162
  • 315.jpg
    315.jpg
    255 KB · Views: 171
Marko čestitke na ženidbi!
Puno dobrih želja i puno zajedničkih godina i još više zajedničkih Corteberta.
I da nisam zaboravio budem danas poslikao svog i postavio slike,zaboravih al ne toliko da se ne sjetih.
Slike su super,inače imam i ja prekrasne slike s vjenčanja uz svoje satove morat ću i ja pokazat.

Ja sam ja (Jeremija, prezivam se Krstic) ;)

imam 23 godine, Cacak, bavim se iskljucivo internetom - web developer / programer. Hobi: Muzika, a od skoro i satovi.

Marko crv najprije čestitke a onda pitanje zakaj dva sata ,kaj je jedan nariktan na vreme prije svadbe a jedan na posle svadbe ili da ne zakasniš

Marko Crv, čestitke i od mene još jednom, nije na odmet! Meni je baš fora što si nosio dva sata na venčanju!
RESPECT! :big_boss:

Vid1, dobro ti nama došao! Zanimanje ti je jako interesantno, sa naše administratorske tačke gledišta! Mogli bismo da razmenimo iskustva oko tog vEElikog Interneta. ;)
Pozz i uživaj u satovima! :)

HVALA VAM SVIMA . .. A fora sa dva sata je ta sto ih volim i belog Cort-a sam kupoi da bi ga nosio na svadbi, a zutog sam dobio od kuma pa da se ne uvredi sto ga nisam nosio a ja stavio i njega . . . Zajebavam se . . . Dva sam stavio cisto onako, da slike okacim na sajt i bila mi je zelja das se vencam noseci DVA Cort-a . . .

Pozdrav svima, pratim ovaj forum određeno vrijeme, pa je red da se predstavim.
Pratim vas iz BiH, radim kao časovničar već oko 3 godine i ovaj forum mi je dao dosta korisnih informacija.
Što se tiče satova, radim u radnji koja ima preko sto godina tradicije, prvo bio na obuci 3 mjeseca, a zatim i zvanično počeo raditi.
Ispočetka lagano, prvo mijenjanje baterija, kaiševa, štiftova, čišćenje, a sada već lagano radim ozbiljnije stvari.
Nisam pretjerano forumaški tip i ne nabijam postove, ali družit ćemo se svakako.
Sve najbolje

Hej Augustinos, da li da kažem dobro nam došao te davne 2010. godine! :)
U svakom slučaju, veliko nam je zadovoljstvo što nas pratiš, iako nisi "tip" koji voli mnogo da piše postove...
Nadam se da ćemo se i nadalje družiti!

P.S. Ukoliko si raspoložen za davanje stručnijih odgovora, verujem da će te najviše privući podforum Časovničarska radionica.

Pozz za BIH! :ciao:

dobro vece ja zivim u ameriku al sad sam ovde. ja najvise volim casio. jer im neka cura da voli satove.? jabi se snjom lepo druzio i zezo nek se javi na pm

Back