Evo, posle 4 i po godine, doduše ne baš konstantne aktivnosti, da se i ja upristojim i predstavim. Zovem se Nebojša (Nele), imam 39 godina, oženjen sam i imam dve ćerke od 3 i 6 godina. Iz Beograda sam, ali već dugo sam u inostranstvu, poslednjih 6 godina živim u Ljubljani. Inače sam po zanimanju lekar, radim klinička ispitivanja za određene tipove diagnostičke opreme. Malo sam se smorio od medEcine, rado bih radio nešto drugo, možda gradio napredne i moderne kuće, možda i nešto sa satovima, zašto da ne...
U svet satova sam ušao pre nekih 5 godina, imao sam i ranije upade, ali sam uspevao da se iščupam, sad je kasno za mene...

Osim satova, hobi mi je i tenis.
Kolekcija mi nije nešto, a i krajnje je vreme da je predstavim što ću učiniti uskoro. Stalno nešto njuškam, gledam, ali retko kupim. A spadam u onu grupu kolekcionara kojima je "lov važniji od lovine" pa kad sam god nešto kupio odmah mi je bila želja da tražim nešto novo.

Kako bilo, ovaj sjajni forum mi je učvrstio zavisnost i tu sam sada svaki dan i tako će i ostati.
Veliki pozdrav svima!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk