Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

Epa sada, ko me nezna, nezna da sam se dugo bavio bolesti zavisnosti, sa 30. godina imam preko 100 slučajeva volontiranih porodičnih grupa u kojoj su zavisnici sa svojom porodicom tražili pomoć u izlečenju iste bolesti.
Za neke sam ovde prepodavac satova što naravno nisam, a ne vidim ništa loše u tome. U životu sam prodao svega tri, četiri sata.

Nedavno sam ozvaničio svoju vezu sa svojom devojčicom, Marinom sada s njom pomalo uživam u životu... bdw, pored nas je naučila dosta o satovima, čak što više ispravlja prodavačice u radnjama.:proud:

Tvoja škola, priznaj!? :lol:

Voleo bih da autor teme navede psihološki profil iz navedenih amneza članova koji su svojim odgovorima doprineli lakšem upoznavanju. Milane, uradi to barem mojim profilom, kako me vidiš?:hmpf:

Ahhh da, sport. Tenis, Skvoš, Boks i naravno plivanje, ronjenje.

svidjas mi se angele...bas si sexy ...skvos mogu da probam da igram i da te razbijem...ronjenje nabavi sat pa da ronimo preko 30 m :) a boksu tu sam isao na takmicenje imam ganjc nove rukavice i jedne stare iz vremena Muhameda Alija :)
nego ne znam kako ce gazda da reguje posto smo razvodnjili skroz ovaj forum...nadam se da se nece ljutiti

Last edited:
Evo sedim sa zenom i citam vase postove i valjamo se od smeha :lol: :lol: :lol:
Samo nastavite, posebno ti Milane :top:

Pozdrav.

"Rade Pendrek.....godina- 40....zanimanje - milicioner...."

Ime mi znate svi....godina- 32........zanimanje- RTG tehničar.
Prije sam radio sve i svašta - prilično nevezano za moju profesiju(npr. pravljene betonskih blokova ili ispraćanje "zanimljivih" tipova do izlaza iz raznih klubova)!
Hobi: osim satova, tu je i oružje(staro ili novo,vetreno ili hladno - nije bitno.....zanimanje je ostalo iz "lijepih" '90-tih). Jedno vrijeme sam se bavio intezivno taekwondo-om....ali već duže vrijeme je to zapostavljeno!
Trenutno sam miran,srećno oženjen i povučen baja!

Last edited:
Zovem Boris, godina 32. Bavim se IT-em. Trenutno u jednom velikom lancu kladionica, brinem o serverima i linkovima. Hobi fotografija, trenutno prilično zapostavljen, posao i dvoje dece okupiraju previše vremena, ali nije mi žao, pogotovo zbog ovog poslednjeg :)

Mnogo slicnih interesovanja, pored satova naravno..... :)
@peca50: Obozavam crno vino.... :)
@Walter: Nemacki ovcar-NAJBOLJI PAS!!! Inace,imam ih dva ! :)

Ma mi bismo trebali svi da organizujemo neki lumperaj pa da se okupimo, vidim tema za razgovor ima u izobilju.... ;) :D

Evo ja sam za taj lumperaj i druzenje, naravno. Tu sam i da sponzorisem sa picima: pre i posle jela! Pre jela moji proizvodi a u toku i posle jela vina podruma "Radovanovic" iz Krnjeva (moj dugogodisnji kolega sa posla i komsija). Lokaciju odredite, a ja sam u prednosti: Pica mozete konzumirati, a satove nemozete (u bukvalu).Sala malaaa!

Evo jedno od mojih dela
IMG_9296-1.jpg

Last edited by a moderator:
Evo ja sam za taj lumperaj i druzenje, naravno. Tu sam i da sponzorisem sa picima: pre i posle jela!
Ja podrzavam ovaj lumperaj. Nekoliko puta smo se vec okupljali, na pocetku mnogi zainteresovani a posle brzo opadne broj. Ali i ja se nadam da bi sledece okupljanje trebalo da bude u znatno vecem broju. Posebno sto su se nenako ljudi vise upoznali ovde.
@walter fontanica je prelepa, svaka cast!

pobegli ste od teme Administratorko :) (zamalo da kazem Modelatorko a izjednacio bi Vas sa onim nekulturnim Dragonom) :):shout::man_in_love::banghead:
Tema je :
:)

OFF

Milane, pa ne znam koje otišao Off Topic :) i vodi računa kako nazivaš Dragona (našeg Moderatora) :damnmate:

:lol:

Pozdrav svima. Evo da se regam kako je i red, znate onu svakog gosta 3 dana dosta.
Moram priznat da nisam bio česti gost, pa mi se sad čini da imam jako puo materijala za pročitat prije nego pohvatam konce da bi se mogao aktivno ukljućit u možebitne diskusije.
Eto, inače sam iz Zg, 35 godina je na grbi, oženjen, imam sina kojem polako ali sigurno usađujem ljubav prema satovima.
Uz satove volim dobru gitaru, bicikle i nautiku do 5m.

Imovina: Fossil, Sector, Zodiac, Festina, Tissot, Hamilton, Tag heuer, Oris, Omega

Toliko za sad. Pozdrav

^ omegasea - dobrodosao na forum (ovako zvanicno, nakon prvog posta)!!!

Cini se da ti je kolekcija stvarno fenomenalna, ovako po imenima. Hajde postavi slike, recimo ovde (a moze i po koji opis) :)

Dobar dan!
Nakon šta sam neko vrijeme pratio vaš predivan forum odlučio sam i koju sliku pogledati.
Prvo bi pogledao slike golih ženski ako imate a onda bi prešao na satove, pa me uputite.

Uglavnom pozdravljam sve članove ovog foruma i veselim se ugodnom druženju.

Vrana,dobro ti nama došao;)
P.S.-Slike golih žena skidaju administratori.Valjda im trebaju;)

Vidim ja da će ovde postati živo i da je mali zmaj dobio opaku konkurenciju! :laugh:

Dobrodošao kolega crni ptiću, lepo je videti te ovde. :)

Omegasea, evo i ovde da ti zvanično poželim dobrodošlicu. :)

dragone pošto je tić došao, a znaš sa kim imaš posla, daj mu preventivno zvizni trodnevni ban čisto da se tradicija nastavi.

A ne... mi prvo damo fore 24h, onda svi kolektivno napadnemo pa na kraju banujemo. :laugh:
Naravno, Vranu već čeka jedan trodnevni ban upravo kako bi održali tradiciju kada je on u pitanju. Biće, biće... modovi već drže prst na obaraču, samo ga čekamo da sleti. :lol:

Back