Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

Iako sam vec neko vreme ovde, nisam znao za ovu temu. :D 31 godina, advokat. Hobiji, pored horologije, pisanje i filmovi ( obozavam sci fi).

Zdravo,
satove sam zavoleo od kad sam kao mali dobio prvi navijac, mislim da je bio Anker iz DDR. Taj sam sat bas voleo i dugo nosio ali nemam ga vise. U medjuvremenu sam uvek imao neki meni dragi sat ali nishta fensi i skupo.
Pre neko vreme sam da buvljaku kupio starog i jadnog Darwila i tako je pocelo. Trazeci informaciju o Darwilu naisao sam na ovaj forum. U megjuvremenu sam poceo da kupujem ruske satove zato sto ih ima mnogo, jeftino se prodaju a imaju draz, pogotovo oni potpisani sa ссср, а види могао сам кирилицом од почетка... Збој једног Старт-а сам почео да се интересујем да их расклапам и успео сам да расклопим и успешно склопим тај старт, довео hair spring у правилан облик и при том поломио део код stud-а (извините за енглеске изразе). Сад тражим донора за федер :)

Odavno vas pratim. Eto drug clan sam od 2013e, al ne sam imao scim da se pohvalim, jerbo je sve bilo nesto prece. A sat na ruki ko za jednokratnu upotrebu. E sad i mi konja za trku imamo .
Hobi akvaristika od kad sam spozno sebe.

p.s. Za sad 2 stendencijom daljeg rasta kolekcije iliti asortimana
425b82d232df9d854681ec1ef0bcda17.jpg
5bc3e3a49a2f6945538afb228e9411de.jpg

Svi mi imamo mozak , samo su retki oni koji su dobili i uputstvo za upotrebu istog

Evo da se predstavim,volim da imam rucni sat na ruci ,jel bez njega ne mogu,mobilni telefon ne moze to da zameni ,najvise volim mehanicke automatik satove,evo imam seiko 5 kupio ga u Sremskoj Mitrovici pre 3 meseca20181005_203934.jpg20181005_203934.jpg

Attachments

• 20181006_135121.jpg
    20181006_135121.jpg
    189.4 KB · Views: 154
Pozdrav svima, ja volim satove i kupujem ih. U osnovnoj sam školi popravljao dedin Poljot, popravka je bila neuspešna i meni je i dan danas žao zbog toga, voleo bih da ga imam sada.

To je bilo oko 2000. godine i od tada se zanimam za satove, dok sam u gimnaziji kupovao hrvatske novine "Satovi i nakit" jer kod nas toga nije bilo, oni su bili tad napredniji od nas.

Tu se sećam intervjua Ćire Blaževića koji je rekao da je IWC degradirao, a da je Rolex postao marka za arape i amerikance.

Eto forum dugo pratim, satove volim i veoma se dugo njima bavim i sakupljam ih.

Dobro nam došao "Bubamaro"drago mi je što si konačno izašao iz ilegale...:thumbup: unapred se radujem fotkama tvojih satova

Evo deder i ja da bacim neku informaciju ovde, sad sam pogledao i par godina čitam i pratim ovaj forum. Dr stomatologije po profesiji. Čitam sve što mi padne pod ruku osim dnevne štampe. Relaksacija uz dobar film ili muziku ( jazz- rock) uglavnom. Na danasnji dan 46 godina a osećam se ko mladic. Sportovi : trenirao štošta, uglavnom se zadržao na uslovno adrenalin kim. Skijanje mi je pa sija. U slobodno vreme popravljam i kvarim skuter. Satove sam nekako zavoleo skupljajuci neke pokvarene ćaletove i poravkom istih dobio nešto što mi je priraslo srcu. Novi Sad

Pošto sam tek stigao, da se i ja upišem ovde :)

Nikola, imam 19 godina i dolazim iz Pančeva, a po zanimanju sam programer. Nemam neke posebne hobije, a od muzike slušam uglavnom metal. Pošto su mi se oduvek sviđali ručni satovi odlučio sam da kupim sebi svoj prvi sat - izbor je pao na Casio MTP-1374D-1AV. Jedva sam dočekao da im stigne model sa metalnom narukvicom, ali čekanje se isplatilo :D

IMG_20190115_211318_HHT.jpg

Back