Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

off topic

Pa neće biti prvi, tu titulu je druga osoba uzela... ali eto, u duhu tradicije možemo da učinimo uslugu pa da postane

Prvi forumaš Sveta Satova koji je najbrže poslan na hlađenje

:lol:

eh kad cu da dozivim da se banuje neiki samodeklarisani zmaj.... lako je banovati...treba strepljenja i zivaca da se taj clan izgubljena ovca hahaha vrati svome stadu...sto kaze jedan poznati pisac ne znam koji ali ...ne znam koji...

Evo da i ja zvanično pozdravim članove omegasea i vranu.

off topic
Što se tiče "pomračenja" određenih članova,paaa........mislim da je dragon sve rekao:D!

Milane - nema tih živaca koji bi dočekali da se ti vratiš u normalu:shout: !

Dobar dan!
Nakon šta sam neko vrijeme pratio vaš predivan forum odlučio sam i koju sliku pogledati.
Prvo bi pogledao slike golih ženski ako imate a onda bi prešao na satove, pa me uputite.

Uglavnom pozdravljam sve članove ovog foruma i veselim se ugodnom druženju.

Vrana,dobro ti nama došao;)
P.S.-Slike golih žena skidaju administratori.Valjda im trebaju;)

ahahahaha.....odavno se nisam ovako nasmejao!!!!

dragone pošto je tić došao, a znaš sa kim imaš posla, daj mu preventivno zvizni trodnevni ban čisto da se tradicija nastavi.

Hvala kolega cijenim vaše zalaganje ali na žalost već sam pročitao da je gospodin Zmaj odnio tu titulu na ovom forumu.:angry:
Čut ćeš ti doma...:mad:

A ne... mi prvo damo fore 24h, onda svi kolektivno napadnemo pa na kraju banujemo. :laugh:
Naravno, Vranu već čeka jedan trodnevni ban upravo kako bi održali tradiciju kada je on u pitanju. Biće, biće... modovi već drže prst na obaraču, samo ga čekamo da sleti. :lol:
Ovako toplu i srdačnu dobrodošlicu još nigdje nisam doživio.:no:
Puni ste ljubavi.:lol:

Dragone hvala na dobrodošlici.:beer:
Sada bi mogli i koju sliku puknut.
Mislio sam započeti sa velikim cicama ali pošto to ovdje podlježe cenzuri vladajućih a koje još nisam upoznao u cijelosti, morati ću započeti sa opisom kojeg sata iz moje preskromne kolekcije.
Sigurno ne želite slike velikih cica?:unsure:

Zdravo Vrana! Pridrtuzujem se dobrodoslici :cheers:.
Mozda je ipak bolje da pocnes sa satovima :laugh:?

Hello!

Pošto sam nov na forumu, a ne postoji posebna rubrika za predstavljanje članova (makar je ja ne primjetih) da kažem par riječi o sebi...

Ime vidite u avataru :). Iz Podgorice sam obožavam motore i satove, juče sam kupio Omegu i to je 12-i sat u mojoj kolekciji. Motor imam samo jedan :(... Zdravlje služi, žena sluša...Lesi se još nije vratio kući, baba je senilna...i td...:)

Re: Hello!

Zdravo Jovane i dobrodosao na forum!

Ideja ti je jako dobra, a posto i mi razmisljamo o slicnoj temi, moguce je da ovo preraste i u nesto drugaciju pricu ;). Svakako ocekujemo prikaz tvoje kolekcije i slike satova.

Jos jednom - dobrodosao i pozdrav,
Vlada

Re: Hello!

Preseljeno u odgovarajuću temu. Imamo je samo je zapostavljena. Sada ide u "sticky". :)

Ja sam Zeljko inace zaljubljen u sve sto ima tockove jos od malena :) ,idem na break dance (ali ne redovno) srednjoskolac sam ,upisao sam elek.tehnicar racunara 4 god :) ,volim jos i da pecam itd itd :) .Kratko i jasno :DDD xaxaxa

ja se zovem cedo veljovic. 80to godiste sam iz bga. bavim se obezbedjenjem. student sam defektologije u pokusaju :laugh:. obozav automobile i motore. volim brza kola....camce i slicno. od skora se interesujem za satove. ceo zovim se bavim nekim sportom mada u poslednje vreme nemam volje za treniranjem :no:.

volim muziku 80ih. filmove. a najvise brzu voznju kako kolima tako i motorom. mada me je kriza natera da prodam motor :angry:

Last edited by a moderator:
Katarina, student ekonomije... Kad mi se nesto svidi, odem i kupim i onda to nosim dok ne umre na mojim rukama. A jos mi nista nije umrlo :-D Inace, zaludjenik sam za knjige.

Katarina molim te provokativne slike sklanjaj...a inace ja imam najbolji sat i ono..sve naj naj
I zaboravih da i ja volim dosta da citam prozu sto ce jedan clan i da potvrdi ..

Last edited:
Back