Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi...

Hobi ili posao? 🤔
Zašta služe ti zupčanici?
Волим да поправљам мехатроничке склопове, а има људи којима је драго, чак и плате, тако да је и једно и друго.
Углавном за обраду дрвета, плочастог материјала, пластике, сечење, бушење, криволинијска обрада...
А сву своју технику сам одржавам изузев сатова, то препуштам др. Костићу.
Официр сам у трговачкој морнарици, али још као питомац сам одустао од тог посла, тако да је моја лађа отпловила и са вама сам на овом великом острву.

Волим да поправљам мехатроничке склопове, а има људи којима је драго, чак и плате, тако да је и једно и друго.
Углавном за обраду дрвета, плочастог материјала, пластике, сечење, бушење, криволинијска обрада...
А сву своју технику сам одржавам изузев сатова, то препуштам др. Костићу.
Официр сам у трговачкој морнарици, али још као питомац сам одустао од тог посла, тако да је моја лађа отпловила и са вама сам на овом великом острву.
Hvala na odgovoru i dobrodošao na ostrvo 🏝️

Obozavam kajseve!
Gde ima ovakav da se kupi? Nigde ne mogu da nadjem.
5b29de9b8a98f1d46c665d9b97e782dc.jpg

Imam ovakav braon, od bas debele koze. Kupljen 1987.

Ovaj je kupljen na buvljaku za 100din..Bio je bez kopce i alki koje sam ja ubacio...Inace odlican kvalitet koze

Pozdrav svima
👋

Softverski inzenjer, hobiji pored ociglednog zbog kojeg smo svi ovde - muzika, do nedavno slusanje, a sada pokusavam ponovo da se vratim na ucenje sviranja gitare/klavira.
Dobrodošao! 👋🏻
Softverski inženjer? Mogli bi da otvorimo neku AI temu u kafić podforumu pa da čujemo kako AI utiče na tvoju branšu.

Srećno sa učenjem sviranja, lep hobi. Ja nikad nisam pokušavao da to učim, ubedio sam sebe da sam antitalenat. Bio jednom na nekoj kratkoj obuci sviranja bubnjeva i to mi se recimo svidelo. 😁

Pozdrav svima, ja sam Milan, 45 godina, ekonomista po struci, bavim se prodajom gradjevinske mehanizacije. U slobodno vreme volim da putujem motorom.
Satovi su stara ljubav, od pre nekih 15 godina sam se poceo interesovati za mehanizme, i onda je pocelo... Nisam skupljao satove i pravio kolekciju, nego sam nekako vise prakticno pristupao tome, i prodavao sat koji mi dosadi, i kupovao drugi. Bilo je tu rusa, nemaca, japanaca i naravno svajcaraca. Za neke satove sada mi je malo zao sto sam ih prodao, ali sta je tu je. Poslednje 3 godine na ruci je IWC Mark XVIII edicija Mali Princ, i to je sat koji definitivno ostaje kod mene za stalno. Odusevio me je svojom tacnoscu, izradom, jednostavnoscu...
Toliko za pocetak od mene :)

Cao Milane i dobro dosao na forum!
Nadam se da ce ti ovde biti zanimljivo druzenje. A ko zna, mozda ce se vremenom i tvoja kolekcija satova povecati. To tako uvek bude kada si pod uticajem prici o dobrim satovima. Ako ti je ok, mozes da postavis i sliku svog IWC-a.
Jos jednom veliki pozz i uzivaj u svetu satova!

Back