Predstavljanje i isplativost

GizmoID

New member
Dobro veče dobri ljudi. Tražio sam po forumu temu ili pod temu za predstavljanje i ne nađoh je
pa riješih da jednim postom ubijem dva mrska nam insekta.

Zovem se Dario aka. GizmoID i nastanjen sam u Doboju. Sretno oženjen, zaposlen i u
potrazi za satom (kao i većina vas ).;) To bi bilo pod brojem 1, pod brojem dva:
Cijenio bih da čujem mišljenje o sledećem satu --> Casio EF-552PB-1A2
Mala napomena, cijena koja je na linku bi bila oko 2600 dinara manja.

Može Casio ali ja ne bih ovaj model.
Razlog:
1. pvd crni premaz će se ogrebati i izgledaće prilično ružno
2. narukvica može ići samo originalna,a neće je baš biti lako naći jednom kada ova ispuca

pozdrav komšija!

Hm... moram priznati da sam pod 2. i razmišljao ali nisam znao za PVD premaz.
Neki prijedlog u toj cijenovnoj grupi (tog izgleda - volim crni cifer sa plavim markerima) ?
Hvala komsija. :hello:

@jagodanbg
Hvala na skretanju pažnje, stvarno nisam vidio, valjda od gledanja svih tih čudesa. :blushing:

@kiss kiss bang bang
Prva Festina nije po mom ukusu, druga blago prelazi moj trenutni budžet, mada... uh...:yes4:
Casio je sasvim u redu iako više volim "stelth" izgled satova, ako me razumiješ?
Btw, u prilici sam da dobijem/kupim sat iz USA, ima li neki sajt osim Amazona koji je od povjerenja?
Carina me ne brine, sat bi bio donešen osobom. Na žalost nema te druge Festine na Amazonu.

Hvala na brzom odgovoru, sada imam par dana da sužavam izbor. Eh slatkih muka.
Naravno biću slobodan kada koliko-toliko suzim izbor da vam se ponovo obratim za savet.
Hvala društvo!

Dobro veče dobri ljudi. Tražio sam po forumu temu ili pod temu za predstavljanje i ne nađoh je
pa riješih da jednim postom ubijem dva mrska nam insekta.

Zovem se Dario aka. GizmoID i nastanjen sam u Doboju. Sretno oženjen, zaposlen i u
potrazi za satom (kao i većina vas ).;) To bi bilo pod brojem 1, pod brojem dva:
Cijenio bih da čujem mišljenje o sledećem satu --> Casio EF-552PB-1A2
Mala napomena, cijena koja je na linku bi bila oko 2600 dinara manja.

Mislim da je to mnogo para za EF.

Mission hints: Iskoristi Američe veze ;)

Cek samo malo nije mi bas jasno u linku koji stoji u tvom citatu cijena tog Casia EF je 12000, gdje si ti nasao 26000 rsd ili sam je nesto lose skapirao

Back