Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

Re: Одг: Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

U sto mene horor filmovi smaraju , kao da gledam deseti put reprizu boljeg zivota:) Jedino Krug kad sam ga gledao drzao paznju:)

Citao sam negdje da je izasao neki cini mi se indijski horor ako se ne varam, za njega su davali nesto dosta novca onome ko ga sam pogleda u 3d bioskop.
Inace i meni su glupi horori u kojima neki lik pokla sve zivo to je bas bzv i totalno predvidljivo ali su zato psiho horori sasvim druga prica

Одг: Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

"Mama" je jeziv u trejleru-čitav film,uh!
Ni meni horori tipa Teksaški masakr nisu zanimljivi ali bolesni jesu!

"Texaski masakr motornom testerom" je film baziran na istinitoj prici.
"Mama" mi nije ni J od jezivog filma. :D

Na koji Teksaški masakr misliš, meni je poznat onaj iz 1974. ali sad videh da je napravljen i rimejk. Taj film je žešći treš, više bolesno zabavan neko stravičan, inače totalan low end film koji je zaradio ogromne pare i tako ušao u istoriju. Ako ti se dopadaju "treš" filmovi, pogledaj neki od Jona Votersa....to je totalan raspad, ali može da bude zabavno.
Inače što se tiče horora, meni su Japanci bili pravo otkrovenje...

Одг: Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

Zenith,reko' ja da nisi baš po JUS-u!:D
Vlajo,bilo koji Teksaški masakr!
Meni krv ne znači ništa,ni u životu,a kamoli na filmu(medicinar *ebi ga!)!
Japanci,pa gledao 1 il 2 njihova horora. Mogu proći al nisu mi ništa posebno.

Vlajo,mislim na taj i na onaj rimejk sa Jessicom Biel.
A onaj trash sa Denis Hopperom je cirkus smejurija od filma.Mene je bas zabavio kada sam ga gledao. :)
Ne samo Japanci,vec svi Azijati prave brutalno dobre,misticne i strasne horrore.
Korejci i Tajlandjani su zaista vrh.

Evo Zenith za tebe preporuka (a i sve ostale koji vole umetnički, ozbiljan film), drago mi je da se ovakve stvari još prave, nije sve u lovi.....
[video=youtube;pvQZfLavWfU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pvQZfLavWfU[/video]

Evo Zenith za tebe preporuka (a i sve ostale koji vole umetnički, ozbiljan film), drago mi je da se ovakve stvari još prave, nije sve u lovi.....
[video=youtube;pvQZfLavWfU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pvQZfLavWfU[/video]

Zaista dobar film. Obavezno pogledati

Hvala vlajo za preporuku.Prokleto dobra glumacka ekipa!Prokleto,prokleto dobra!!!
Doduse,svaki film Sean Penna je ozbiljan i dobar.Jedan od najboljih glumaca ovoga vremena.
Trebalo bi danas da pogledam njegov film "I Am Sam"
I Am Sam (2001) - IMDb

A inace,sinoc odgledao ovaj film.Jako,jako borilacki dobar film.Podestio me je na Rockya 1 i 2 a to dovoljno govori.
Warrior (2011) - IMDb

"Sin City" nije Tarantinov film. :) On je jako malo ucestvovao u tom filmu i to kao volonter i specijalni gost da pomogne prijatelju.

Da da u pravu si...Ali moras priznati da je film nekako u Tarantinovom stilu sigurno je malo vise umijesao prste ali svakako da nije bas njegov film

cats eye.jpg

Attachments

• Stephen-King-s-It-horror-movies-7055465-1280-800-300x224.jpg
    Stephen-King-s-It-horror-movies-7055465-1280-800-300x224.jpg
    23 KB · Views: 80

ZENITH druze jedan klovn za tebe i film IT Stephen-King-s-IT-horror-movies-30765084-483-281 (1).jpg

Sinoc sam gledao neki film na Pinku malo sam zakasnio pa nisam vidio kako se zove mada mi se cini da je malo stariji film.
Zenith mozda ti znas kako se zove ti si glavni filmofil, glumi Leonardo di Caprio on glumi nekog tinejdzera koji falsifikuje cekove avio kompanija i krade novac a policajca glumi Tom Hanks

"Catch Me If You Can"
Legendarni film o najvecem prevarantu svih vremena koji danas zaradjuje milione godisnje jer izdaje knjige kako da banke zastite svoje sisteme obezbedjenja.Radjen po istinitom dogadjaju.

carrie.jpg Ovaj film sam prvi put gledao kada sam imao 8,9god.i jos uvek me podilazi strah i jeza.Rezija Brian de Palma a po knjizi Stiven Kinga(sta vise reci).

Back