Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

Re: Одг: Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

CULT.jpg Seriju CULT.Odgledao sam prve 4 epizode ne cini mi se lose.

Za laku noc filmovi George A. Romera gr1.jpg gr2.jpg gr4.jpg gr3.jpg :thumbsup:

zombie.jpg zombie1.jpg zombie2.jpg zombie3.jpg zombie4.jpg Jos malo filmova za laku noc

pre neko vece sam odgledao posle desetak meseci prvi film, nisam imao vremena ranije, ''Ptice'' Alfreda Hickoka, film je napet, scena i montaza su jako jako losi sto je i opravdano za ono vreme, film je adaptacija istoimene knjige i moram priznati da mi se nimalo ne svidja kao ni ostali Hickokovi filmovi, stvarno ne razumem kada novinari Hickoka smatraju jednom od najvecih licnosti XX veka, i tako svrstavaju rame uz rame sa Hermanom Heseom ili Dalijem na primer...

Juce i danas kaubojci mov1.jpg mov2.jpg mov3.jpg mov4.jpg

Sad bas gledam neku najavu za film RUSH, istinit film o Nikiju Laudi i James Hunt-u.
Verujem da ce biti dobar film(bar za nas ljubitelje F1).
Rush (2013) - IMDb
Evo i trailer...
[video=youtube;Kiii1ERd_0Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kiii1ERd_0Q[/video]

Pogledao seriju OZ.
Koga zanima tematika, serija sa vrlo malo bullshita, ko ima stomak za stvarno eksplicitno dočaravanje zatvorskog života... preporuka.
Koga interesuje stvaran život i kompleksni likovi u okruženju gde se stvari ogoljavaju i banalizuju, gde okruženje izvlači krajnosti, obično negativne, iz ljudi, treba da pogleda ovu HBO poslasticu. Ovo nije teško za praćenje, kao The Wire, nema previše detalja, ali ono što se vidi, sasvim dovoljno utiska ostavlja.

Ako ste sentimentalni, insistirate na srećnom završetku, "dobro mora pobediti" ili vam treba laka zabava i slično... preskočite.

Film mov1.jpg i seriju Vikings na History vikings.jpg

Back