Warcraft. Film je top, ko voli neka izvoli.
Vrlo zanimljiva radnja, uvod u nesto dalje sto sledi (ocigledno je da sledi), efekti dosta dobri, i na kraju vrlo zanimljiv izbor glumaca.
Topla preporuka sa moje strane
Pa naravno da ce ih biti vise komada
Napravili su cudo sa Lord of the rings (mislim na neku povezanost, slicnost, tj ja nekako povezujem ova 2 filma), plus WOW je strasno popularan (Warcraft Frozen Throne manje, ali ima i nas koji smo to igrali ) pa onda ajde film da naprave. I naravno uspeh. I slag na torti ultra popularni Trevis Fimel... Po meni top
Film iz 2009-te, sahranjen od strane kritike, prvenstveno zbog toga sto je predvidljiv, sto i jeste katastrofa za triler, medjutim, meni je ok, radnja tece brzo, nije dosadan, antarktik pred neku veliku oluju, sasvim dobar za vecernju zabavu.
Westworld, serija je odlicna, a ova scena je mozda i najbolja od pocetka serije, klip je interesantan zato sto tip korak po korak objasnjava velicinu glume A. Hopkinsa u toj jednoj sceni. https://www.youtube.com/watch?v=4kSGkGKwp9U
Poslednja epizoda 1. sezone Westworlda - dobila sam tahikardiju u poslednjih pola sata epizode. Kroz celu sezonu Hopkins mi je bio fantastican, radovala sam se unapred svakoj novoj sceni u kojoj je on....do sinoc sam verovala da je Brando nedostizan... ali sinoc sam shvatila da Hopkins jeste titan jednak Brandu:congrats::adore:. Svima koji nisu gledali seriju preporucujem, nece se pokajati.