Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

Odličan film. Zabavan, interesantan, drži pažnju a zasniva se na istinitoj priči o karijeri Edija Edvardsa. Ko je pratio ski skokove zna ko je Edi. Ko nije pratio, dovoljno je reći da je bio atrakcija ski skokova ali pre svega bio je vrlo uporan sportista koji je ostvario zacrtano iako mu ništa nije išlo na ruku.
Edi zvani Orao (2016) - IMDb

470-film-page-large.jpg

Trejler

A evo ga i pravi Edi:

Odlican film. Film govori o ruskom zenskom bataljonu u Prvom svetskom ratu. Jedinom takvom bataljonu u Velikom ratu. Ako pogledate film videcete na koje je sve probleme bataljon nailazio, videcete istinitu pricu o ponosu i rodoljublju. Preporuke.
Batalon (2015) - IMDb

batalon-776621954-large.jpg

Last edited:
Hacksaw Ridge

http://www.imdb.com/title/tt2119532/?ref_=nm_flmg_dr_2

U dahu sam ga odgledao...istinita prica!
ameri :)...ali jako dobar film
53011d8602a37f54e05582987274341b.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Last edited:
Nikako da pogledam bar jednu. Nemam naivku da saltam na Fox crime. Kakav je Atkinson kao pretpostavljam kao detektiv :)

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Po meni je odlican,cak i vise nego sto sam ocekivao.Za vikend je bila premijera tako da ce verovatno biti repriza ovih dana.

Ukoliko pratite Državni posao i volite fudbal i to onaj u nižim ligama onda verovatno pratite emisiju Pravi fudbal.
Preporuka

Unbreakable sa Brus Vilisom i Semjuel Dzeksonom pa onda Split. Odličan kombo.

To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.

Meet Joe Black... Jedan od mojih omiljenih filmova. Svake godine ga obavezno odgledam.
Najjaca scena na kraju kad ga Anthony Hopkins upita "Cekaj, je l treba da se plasim?"
Brad Pitt "Covek poput tebe i tvojih kvaliteta ne."
Najjaci film i jedna od mojih scena u svetu filma uopste.
Predivan film. ❤

Sent from mTalk from my Lumia 640 XL DS

Back