Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

Mogu samo da kažem da je "The Autopsy of Jane Doe" sjajan film. "Trollhunter" je svakako jedan od najboljih found footage filmova. Preporuka za oba.

-

Raspravljam se sa drugarom, koji je najstrašniji film koji smo gledali. Ja istaknem Isijavanje i Noć Živih mrtvaca, on na to samo odmahne rukom. Najstrašniji su domaći filmovi, jer čak iako ubace malo strave u običnu dramu, te uznemire mnogo jače i ličnije, jer se radio o nečemu ovde, nego bilo koji slešer. Mislim se, možda je u pravu, ali kod nas se uglavnom ne snimaju horor filmovi. Onda mi navede kao dva najstrašnija filma koje je ikada gledao : Leptiricu, i još jedan koji nas obojicu ostavlja zbunjenima. Ne može da se seti ni imena ni glumaca, gledao ga davno ali mu je ostao duboko urezan u sećanju kao nešto najstrašnije što je gledao. E, sad da vidimo da li neko ovo prepoznaje:Film je TV Drama, prikazan negde pre desetak godina na RTS-u, prvi ili drugi program, termin TV Drama ponedeljkom u 8.Zaplet : Mladi sveštenik, negde između dva rata, odlazi u zabačeno selo da sahrani mladu gazdaricu, i očita joj opelo. Ono što ne zna, a na šta ga upozori veštica, lošim proročanstvom, je da je preminula ustvari bila đavo na zemlji, i činila razne zločine po celom kraju, i da nijedan pop neće da joj očita opelo, od straha. Kada dospe u selo, nailazi na brojne čudake, kao što je devojčin sluga, nekada glavni zavodnik u kraju, kome je ona, kad je pokušao da i nju obradi, izgazila muškost, te sad ide poguren i lud. Konačno, sveštenik u crkvi pokušava da je upokoji, i čita iz knjige, a samo krug nacrtan oko njega sprečava vaskrslu demonku da ga se dočepa. Da li iko zna šta je ovo?

Re: -

Mislim da je sveto mesto sa draganom jovanovićem kao sveštenikom

I ovaj ide u istu kategoriju, mnogo dobar, i drugi deo
1db957e4af3c748f336b0d163f36668d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back