Preporučite film / Poslednji film koji ste pogledali

Re: Preporučite film / Poslednji film koji ste odgledali

clarissa@

Tek kad pogledas svedsku verziju Girl with dragon tatoo videces sta je gluma LISBETH SALANDER, transformacija u drugom i trecem delu takodje odusevljava...

btw. jos jedan naslov koji treba obavezno pogledati
Tinker Tailor Soldier Spy (2011) - IMDb koji je takodje rimejk britanske serije istog naslova...koju takodje pod obaveyno treba pogledati ukoliko volite stare spijunske zavrzlame

Dragana u potpunosti se slazem s tobom. Svedska verzija je mnogo bolja od ovog americkog pokusaja, mada nije ni on los. Daleko od toga.

Setila sam se ovih filmova čitajući temu “Priče o satovima”.
Deset filmova Kšištofa Kišlovskog snimljenih za potrebe poljske TV.
U desetom se radi se ocu, kolekciji i sinovima koji će shvatiti njenu vrednost tek kad je budu prodali. A da bi vratili bar jedan njen deo, jedan od njih je spreman da proda i ... (otkrijte sami). Samo što nije reč o satovima nego poštanskim markama.

Preporuka važi za sve filmove Dekaloga.
The Decalogue (TV mini-series 1989) - IMDb
kao i za :
The Three Colors Trilogy - Wikipedia, the free encyclopedia

zna li neko neki domaci forum posvecen filmovima? hteo bih tu da pitam da li je neko gledao clash of titans? gleda mi se nesto na taj fazon ali cini mi se da je los film...a ne skida mi se bezveze

Ne znam domaći forum. Gledao sam film, doduše pre otprilike godinu dana, tako da se ne sećam detalja jer sam u međuvremenu odgledao dosta filmova, ali ako voliš naučnu fantastiku, malo mitologije, dobre efekte, akciju onda pogledaj film. Ako nisi ljubitelj holivudske produkcije, posebno ove novije, onda ga preskoči. Meni je bio ok.

to sam i ocekivao od filmova. pogledacu. hteo sam i immortals da pogledam ali ripovi imaju problem sa audio zapisom i svi su sa jako losim zvukom. nije to nista specijalan film al nesto mi se gleda pa cu pogledati

zaboravio sam da postavim dva odlicna trilera iz devedesetih:

L.A. Confidential

Things to do in Denver when you're dead

L.A. conf. je predobar, pravi neo-noir u stilu chinatowna, dok je things to do in denver malo zabpravljen i zapostavljen usled pulp fictiona, ali i dalje odlican "gengsta" krimi
Oba su odlična, a Denver sam gledao x puta, doduše ne svaki put ceo, ali neke najupečatljivije scene...

War Horse Trailer (War Horse: Teaser Trailer) - IMDb

Obavezno pogledajte ovaj film, odlican je...
Dodat u Watchlistu, nadam se da ću naći vremena u skorije vreme...Hvala na preporuci.

Back