Preporuka za servis

Vjerujem da je već neko nosio sat na servis, javit će se. Pročitao sam par oglasa na kojima se prodavao Breitling, spominjali su nekakve papire od servisa i garanciju na 2 god. Zato mislim da bi trebala da bude nekakva propratna dokumentacija.

Da, naravno da ćeš dobiti servisnu potvrdu na Breitlingovom formularu, gde će biti navedeno, šta je sve menjano i garancija na uslugu, koja traje 2 godine.
Uz to sledi i račun.

Da, naravno da ćeš dobiti servisnu potvrdu na Breitlingovom formularu, gde će biti navedeno, šta je sve menjano i garancija na uslugu, koja traje 2 godine.
Uz to sledi i račun.

Haifisch23, zamolio bih te ako slucajno imas sliku servisne potvrde da mi posaljes da vidim kako izgleda, ako imas vremena.
Hvala puno na informacijama.

Danas sam se čuo sa casovnicarom i na žalost obavijestio me je da problem zavrtanja krunice to jest dio koji sam slomio direktno je vezan za kućište sata. Tako da je potrebno mijenjati kućište.
Takodjer rekao mi je da ovo nije prvi put da se suočava sa ovim problemom, dešavala se i prije.

E dođavola :(. Znaš li koja je cifra u pitanju?

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Pozdrav drugari,moze li mi neko pomoci?
Na jednom meni dragom i starom satu se gotovo unistilo ono mesto gde se kace iglice za kais,gotovo se izjelo,pa ima li neko da mi preporuci casovnicara koji bi mogao to da zalemi- popravi? Unapred hvala.

Da li može neko da mi preporuči pouzdanog časovničara, trebao bi na satu da zamenim bateriju? IMG_20211209_221001.jpg

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Kod koga odneti G-Shock na servis u Beogradu?

Naime jednom starijem (ali od onih kojima baterija traze 10 godina, pa mi zato drag) se bila istrosila baterija pa je odnesen kod obliznjeg prodavca Casio satova (a ima i servisera), koji je rekao da problem nije u bateriji nego nesto drugo jer su zamenili bateriju, a sat se nije ponovo ukljucio, a kad sam sam prateci upustvo sa YT ja stavio novu bateriju sat se normalno "probudio" i poceo da radi, ALI ne rade dva od 4 dugmeta. Sumnjam da je "majstor" kod prvog casovnicara mozda izgubio neki deo (?) ili sl. i voleo bih da to pogleda neko ko ima iskustva s ovim satovima.

Ja sam to uradio oni u casovnicarskoj radnji ocigledno nisu znali da to treba.
Posle toga normalno proradio, ali eto dva tastera ne rade nakon te njihove promene baterije... :(
Te nemogu ni da namestim tacno vreme.

Back