Posto je ovo moj prvi post zeleo bih da pozdravim sve forumase i korisnike ovog portala.Ako sam postavio temu na pogresno mesto izvinjavam se adminima u napred.
Imam sledeci problem, hteo bih da servisiram i ispoliram jedan stariji sat ( mislim da je 1972), koji je kod mene vec duze vreme, ali poslednjih 10 god je stojao u kutiji. Po preporukama sa ovog foruma otisao sam kod majstora Simovica, ali on nije mogao da se prihvati tog posla. E sada, da li neko moze da mi preporuci nekog drugog casovnicara u Novom Sadu, neka pozitivna ili negativna iskustva, bilo sta sto bi mi pomoglo pri izboru casovnicara.
Hvala unapred.
View attachment 16309View attachment 16308
Evo sad vidim ovu poruku prvu mi otvorilo jeste stara ali digresija ko čita.
Servisirao sam barem jedno 150 do 200 satova. Znam sve majstore i van Srbije ih znam. Ovde dajem savet pa ko čita da vidi, značiće ali bez dlake na jeziku za ove koji su preporučivani.
Taj Simović u Novom Sadu, taj ništa ne prihvata da radi, vrlo čudan tip, komunikacija nula, eventualno prihvati ako ste mu bliski komšija ili ako je pre mnogo puta radio, a situacija jako čista, nikad nisam mogao sa njim nikakav posao da dogovorim, ne gubite vreme sa takvim ljudima.
Bojović u sledećoj poruci preporučen, jedan sat sam odneo, nikad ga nije završio, otkupio ga od mene, katastrofa, pakao, ne gubite vreme, čovek neposlovan i ne možete ništa da dogovorite.
Kostić najbolji i jedini koji može da završi posao, prebukiran, kod njega sam preko 100 satova nosio, možda i 150, sve više i više je zauzet. Čak smo i prijatelji, sve preporuke, najbolji.
Nikića ne bi komentarisao, ume nekad da odradi dobro, a nekad da zajebe sat, par komada mi zeznuo, ne nosim više, jeftin dosta ali nema firmu. Ja bih mu dao jedino vostok, sea gull i slično. Ovako dobar čovek i dobra komunikacija.
El Blondo iz požarevca nisam radio sa njim, nisam želeo ni imao poverenje, mmogo loših recenzija sam čuo. Imam svoje časovničare, ne eksperimentišem sa nekima što su tek krenuli da rade.
Srba Mihajlović kao majstor ne bih mu ništa dao, njegov radnik Boris suvi kvalitet ali je skup. Preporuke za Borisa.
Ima jedan majstor u bg kome šaljem pored Kostića. Koga zanima neka pita provatna poruka, neću da ga reklamiram. Odličan je, vrhunski, komunikacija cene i pedantnost i brzina.
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk