eee Super Moderator Staff member Nov 19, 2011 #62 Evo, stvari se malo izmenise pa sam sad u mogucnosti
eee Super Moderator Staff member Nov 19, 2011 #64 hehe, svaka cast, izgleda da nisam jedini koji prati i ovog proizvodjaca
tolarbo New member Nov 24, 2012 #68 Prepoznajte sat Postavite fotografiju sata slikanog u mraku ili u losim uslovima, a mi cemo pokusati da prepoznamo o kom proizvodjacu se radi, a mozda prepozamo i model sata. Evo za pocetak jedna nocna fotografija od mene: Attachments Nocna _DSC0062 (Medium).JPG 11.9 KB · Views: 92
Prepoznajte sat Postavite fotografiju sata slikanog u mraku ili u losim uslovima, a mi cemo pokusati da prepoznamo o kom proizvodjacu se radi, a mozda prepozamo i model sata. Evo za pocetak jedna nocna fotografija od mene:
milan zmaj New member Nov 24, 2012 #69 Re: Prepoznajte sat Lepa tema za razmisljanje...ali nemoj ti da je postavljas molim te . Imas tu sakrivenu kolekciju moze svasta da bude heheheh
Re: Prepoznajte sat Lepa tema za razmisljanje...ali nemoj ti da je postavljas molim te . Imas tu sakrivenu kolekciju moze svasta da bude heheheh
2 Busy New member Jan 1, 2016 #72 Našao,na TW.Zanima me koji su ovo satovi? Kontam da su jako skupi,pošto je sa @Billionares_club.