Prepoznajte mehanizam

lemi

New member
Pozdrav,evo teme za malo igranja...
Kao što naslov kaže cilj je prepoznati mehanizam,možete stavljati slike rastavljenog mehanizma ili sastavljenog, bitno je slikati tako da se nevide oznake mehanizma ili proizvodjača.....
Nije potrebno navesti baš pravu oznaku,ali ako neko prepozna nek raspali..

.

ja prvi krećem...
Evo jednog mehanizma kog sam servisirao te slikao rastavljenog da malo otežam,verujem da svi prepoznajete da je u pitanju automatik, e sad je pitanje koja ga zemlja proizvodi i u koji se brend ugradjiva.....
hhhmmmmm....​

Zanimljiva tema! Mada nemam ideju koji je ovo mehanizam, rastavljen je, a i nisu tu svi elementi.
Mozemo kaciti i slike sklopljenih mehanizama, samo u fotosopu izbrisemo naziv proizvodjaca:)

pogodak za japan,fali prsten za datum i ploča za dane,hteo sam da vidim da li će neko prepoznati da je datumar.....ok,znači japanac je ali nije seiko....
što se tiče tvoje ideje krstin,odlična je....:congrats:

Last edited:
nije....neću da vas mučim,mislim da je preteško....to je RICOH sa 21 jewels automatic sa dan datumom,evo slike sa neta...images (9).jpg

Niko nije pogodio, pa stavljam novi. Lak je:) Inace ko pogodi postavlja dalje. Nemojte da pretrazite sliku preko google-a:nono:

bbb.jpg

ni ovaj nije tezak
33jkb4h.jpg

nije,ja ću vam malo pomoći,jeste rus,ugradjivao se u starije ruske satove kao što su pobeda i vostok i idt.... inače je kopija jednog jakog brenda i ima 15 rubina...

Back