''Prezivljavanje"(cisto) narukvica za sat od padobranskog kanapa- Paracord Survival Bracelets

SHIBUMI

New member
SurvivalStraps_Header.jpg

Ako imate sat koji posebno volite da nosite na pecanje karbonskim stapom dok grmi, rafting-splavarenje Drinom i Tarom, za Ovčarsko-kablarsku klisuru, plivanje uzvodno na Adi,skijanjne u Kosutnjaku. Za planinarenje i Fruškogorsko-beogradski maraton, za bandzi skokove, praglajding, weikbordinga, windsurfinga, surfing i kite surfing. Za spust turskom kaldrmom u skadarliji i kroz neistrazene krajeve Deliblatske pescare i Marinkove bare, za vožnju Sarganskom osmicom, za veciti derbi.
Za lovce u zitu.... I ako sam nesto propustio slobodno dodajte, necu vam nista.;)

E onda, verujte mi na rec, ovo je narukvica za vas. ;)

Normalno, prvo bi bilo dobro da se imate sat koji je triput varen-dvaput svajsovan i nakraju bruniran.
Po mogucstvu SKX007J, Monster u bilo kojoj boji, mada moze i svaki drugi koji ostavlja utisak rodjenog avanturiste.

373459d1295023653-survival-watch-straps-woven-parachute-cord-ss-watch-11.jpg

DSC03490.jpg

paracord-survival-cord-watch-strap.jpg

Mada ovo nije "J", al' moze da prodje.

SurvivalStrap_3.jpg

serv_01.jpg

100_1819_2.jpg

021-16_copy_2_1.jpg

2. Kazu da se na buvljaku moze naci dobar kanap od padobrana, a i padobran. ;)

DSC03147-1.jpg

M9WithFullBand.jpg

watch600x400.jpg

2541_271533_080000000.jpg

set-41VaWl2UccL.jpg

Cobrastrap25.jpg

ss-watch-5.jpg

Ako bas nemate u ovom trenutku sat, kome biste mogli da poverite ovu ulogu, onda moze i ovako.

survival_straps1.jpg

600940d1326445974-just-ordered-466554d1309884413-clever-alternative-nato-zulu-straps-survival-strap-clasp.jpg

bez ljutnje mozda sam staromodan ali meni se ovo ne svidja bas ni malo.ne bi ovo stavio na sat pa na ruku nema sanse.

Odlične su! Totalno COOL! :thumbup:

Elem... Podsećaju je na jedan period iz detinjstva kada su moja braća pravila nekakve priveske od takvog kanapa, sa takvim-nekakvim čvorovima.... Ako pronađem jedan od tih privezaka baš ću ga uslikati, fore radi...

Pozz!

meni se, moram da priznam, bas dopadaju! :)

cim budem nasao malo vremena, pokusacu da napravim jednu.

[h=1]How To Make a Paracord Watchband[/h]

4.

Svako moze da iznese svoje misljenje, ali o ukusima.....I prezivljavanju, narocito kad se stvari (bar ovde kod nas), resavaju pomocu stapa i kanapa....I onda ti bas zafali kanapce.....A ti nemas pertle.....

stormdrane%27s+adjustable+paracord+watchband+4.jpg

pl_1_detail_1.png

IMG_1259.jpg

CIMG7524.jpg

il_fullxfull.319695303.jpg

Survival-Paracord-Bracelet-Buckles-NW-024-B-.jpg

il_fullxfull.295981339.jpg

Moje iskreno mišljenje, jednostavno....... SJAJNO!!!!!!!!!!!!!!
Neko će verovatno reći da nije za svaku priliku.
Pa i nije............. ali neka je samo sport-varijanta, malo li je :questionmark: :congrats:

Hvala svima koji misle tako, i kao sto sam napisao na prvom postu: Ako imate sat koji posebno volite da nosite na pecanje karbonskim stapom dok grmi, rafting-splavarenje Drinom i Tarom, za Ovčarsko-kablarsku klisuru, plivanje uzvodno na Adi,skijanjne u Kosutnjaku. Za planinarenje i Fruškogorsko-beogradski maraton, za bandzi skokove, praglajding, weikbordinga, windsurfinga, surfing i kite surfing. Za spust turskom kaldrmom u skadarliji i kroz neistrazene krajeve Deliblatske pescare i Marinkove bare, za vožnju Sarganskom osmicom, za veciti derbi.
Za lovce u zitu.... I ako sam nesto propustio slobodno dodajte, necu vam nista.;)

E onda verujte mi na rec, ovo je narukvica za vas. ;)

A ubedjen sam da imate neki takav sat, pa izvolite probajte.

Lep pozdrav svima

Back