^
Mislim da bi usledio jedan partijski sasatanak sa jednom tackom dnevnog reda:
-otkud "survival strap" na mom Damasku?
A mozda bi mu se i svidelo,ko zna?
Ma odes na vojni otpad i kupis ceo padobran. Em, kanapa kol'ko oces, em ''military grade'', em imas i svilu da prodas nekoj dami za vencanicu (Cuo sam da su se stvarno posle rata sile vencanice od otpisanih padobrana).
Dobra je ovo fora, s tim sto bih ja to stavio samo na bas, bas radni sat koji nosim u sumu (i mozda na sat koji bi bio sa mnom u avionu. U fazonu, ako padne jeroplan, a ja prezivim da mogu da nastavim prezivljavam) :lol:
Ove narukvice me podsećaju na one kanape za vuču kola, ko zna možda i za to mož da se iskoristi, bilo bi vrlo praktično, skineš sat za sa ruke zakačiš za kola i vikneš vozi kume do prvog automehaničara
I jel neko nasao gde uzeti "padobranski" kanap kod nas. Mozda u nekom military shopu? I te metalne kopce... Taman cu sad imati vremena preko leta, pa da se malo zanimam sa pletenjem
Mislim da za ove narukvice može da se koristi i kanap iz pozamanterije (onaj sa šortceva), ali je padobranski kanap mekši i lakši za prepletanje. :hmmmm:
(Smešno je, ali beli padobranski kanap mi je razvučen i koristi za sušenje veša na terasi. Mogu ga razbucati i od toga kreirati iznenađenje narukvicu za Damasko. Verujem da bi se BOSS oduševio :lol.
@ Krstin, ako je napraviš, obavezno nam je i putem fotografija dočaraj.