Prinova u kolekciji - Džepni sat MOLNIJA

Čestitam! :)

Možemo li da čujemo reč, dve o ovom satu? Možda još koju sliku da pogledamo?

Pozz!

Ruska MOLNIJA kalibar 2602 kupljena na Limundu vrlo povoljno.

originalslika-12119747.jpg

Dobri su to satovi.:thumbup:
Postavi kad budes imao vremena i sliku kucista.

Verujem da je ta Molnija najverovatnije cenovno najpotcenjeniji sat, neverovatno je šta može za relativno male pare da se dobije, Molnija je završnu obradu radila ručno i imala mnogo bolju kontrolu kvaliteta od ostalih ruskih fabrika, obzirom da je radila za ministarstvo odbrane.

originalslika-12119742.jpgslika-12119745v288h216.jpg

evo i slike kucista. a cena je 10 evra sa sve postarinom. prosto neverovatno.

Koliko se ja razumem ovo je mehanizam SU 3602, kopija mehanizma Rolex-Cortebert cal.616-618 predobar mehanizam, a i prelep sat . . . Pa bar jos 100 godina da vas sluzi . . . POZDRAV . . .

Lep sat, kao i svaka Molnija u ostalom :D. Meni je baš žao što je Molnija ugašena. Šta se sve danas proizvodi i prodaje a da takav jedan proizvođač nestane, grehota.
Čestitke na kupovini i da ne bude poslednja u kolekciji .

Bas lep sat!
Vec duze vreme nameravam da nabavim jednu dzepnu Molniju i sad sam se resio na kupovinu.
Ima po desetak modela na Kupindu i KupujemProdajem, pa ako ima neko neku preporuku za odredjenog prodavca ili za konkretan sat bio bih mu zahvalan.

Uskoro rodjendan pa prinova sletila malo ranije....

20150912_190941.jpg
20150912_191010.jpg

O,čika Mario...
Čestitam!!!
Kada sam kupovao onaj G-Shock (GW 3000) baš taj model Citizena mu je bio najjača konkurencija u mojoj glavi.Nijanse su presudile.
Baš mi je drago što si ga nabavio
Razlog više da se uskoro vidimo.

A rekoh ti da ga "merkam" vec duze vreme....

Cestitam Mario, odlican Citizen :thumbup:

Jos samo da napravis fotke kakvde umes...

Čestitke Mario. Odličan sat. Nabroj ti nama satove koje ne merkaš, lakše ćemo upamtiti.:D

Last edited:
Molnija je zaista lep i kvalitetan sat. Imam i ja jedan i razmišljam da ga prodam ali ne za tako smešnu sumu. Moj ima pomorski motiv na kućištu a kupljen je 1985 u Moskvi.

evo boljih fotografija u prinovi kolekcije
seiko diver solar v157
ingersol bison 12

Attachments

• seiko.jpg
    seiko.jpg
    227.2 KB · Views: 58
Back