Prinove u kolekciji

Uglavnom nude DHL slanje sto je preskupo.Ne mislim da smo na crnoj listi,jednostavno takav je trenutak da je prodavcu lakse da ne proda nego da mu paket putuje vise od 2 meseca.Cak i u "mirnodopsko" vreme cekao sam do 2 meseca(mada retko) sada mi se cini da je 2 meseca i vise standard za cekanje.

PS Malopre mi stigao predmet kupljen 8.4.

Sada sam pogledao,nismo na crnoj listi,nego zavisi od prodavca,koji ce nacin slanja da ponudi,odnosno,da li ce ici preko DHL-a ili regularne air mail poste.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ako vam je išta za utehu: paket poručen 02.03. stigao juče u Austriju. Čak se nisu ni potrudili da produže rok, kako obično rade. Samo stoji disclaimer da sve pošiljke kasne zbog trenutnog stanja. I kada pokreneš dispute, ukoliko si odabrao opciju da nisi dobio paket, ne dozvoljava da nastaviš dalje.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

@Misfit porez se uvek plaća po zakonu, carina samo ne ide na iznose manje od nekog broja, lupiću, 50$. Obično bude neko ko neće da se zamlaćuje ni sa porezom al eto, naleteo si. Ja sam jednom za futrolu za tablet isto platio.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Da doprinesem malo temi nakon par nedelja pauze :)

Malo smo se setali, pa samo se odlucili da sebi dodamo jedan Swiss Made produkt.

Roamer Rockshell Mark III
- Sapphire Crystal
-Quartz Chronograpf
Ronda 5030.D (startech)
- 10 Bar WR
-Stainless Steel
IMG_6264.jpg
IMG_6265.jpg
IMG_6266.jpg
IMG_6273.jpg
IMG_6274.jpg
IMG_6275.jpg