sdbiba
Well-known member
Da li ima manjih beba tuna? To je preveliko da bih nosio?
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Manjih Baby Tuna nema...
Da li ima manjih beba tuna? To je preveliko da bih nosio?
Čestitam!!! :congrats:Napokon stigao PADI iz Japana. Kod mene je manje od sat vremena, ali neki prvi utisci su da je prelep i da mi bolje lezi od Samuraja. Talasi na ciferu su suptilni i pod sobnim osvetljenjem i pod nekim uglovima se jedva vide. Tek izbliza ili kad ih pogodi jace svetlo pod odredjenim uglom se vide sa svim detaljima. Dosta su drugacije uradjeni u poredjenju sa "save the ocean" ili "great white" modelima. Crveni detalji su mi kljucni u razbijanju plavetnila, mnogo je dinamicniji izgled sa njima. Lume je fenomenalan. Osim sto je dosta jak, zanimljivo je sto su pomesali zelenu i plavu boju. Bezel insert je sjajniji od nekih keramickih, bukvalno moze da se ogleda u njemu. Kuciste je mnogo "prefinjenije" uradjeno od Samuraja i ostalih Seiko divera. Ima elegantne ispolirane linije koje naglasavaju liniju kucista i dodaju neku elegantniju notu. Za razliku od njega, Samuraj izgleda kao tenk (sto je isto zanimljivo na svoj nacin). Kod PADI-ja je i Seiko "raketa" skroz zanimljiva sa crvenom kazaljkom
Negativne strane su za sada to sto je kais predugacak (vidi se i na slici) i sto je krunica malo teza za usrafljivanje i uopste za operisanje nego kod Samuraja. Njegova je veca i nekako narezana tako da se odlicno hvata.
Evo par fotki telefonom, pa cu za vikend uslikati malo bolje.
View attachment 148805
View attachment 148808
View attachment 148807
Nema. Jeste dijametralno suprotan naziv u odnosu na veličinu, ali meni stoji savršeno, jer mi je zglob širok 23 cm, tako da mi je taman ova veličina kućišta od 47 mm. :thumbsup:Da li ima manjih beba tuna? To je preveliko da bih nosio?
Hvala kolega!!! :thumbup:Kolega cestitam na prinovi!:congrats:
@bancika čestitam prelepKako si prosao sa carinom ?
Čestitam don Alberto!

Čestitke na prinovi Bancika!Napokon stigao PADI iz Japana. Kod mene je manje od sat vremena, ali neki prvi utisci su da je prelep i da mi bolje lezi od Samuraja. Talasi na ciferu su suptilni i pod sobnim osvetljenjem i pod nekim uglovima se jedva vide. Tek izbliza ili kad ih pogodi jace svetlo pod odredjenim uglom se vide sa svim detaljima. Dosta su drugacije uradjeni u poredjenju sa "save the ocean" ili "great white" modelima. Crveni detalji su mi kljucni u razbijanju plavetnila, mnogo je dinamicniji izgled sa njima. Lume je fenomenalan. Osim sto je dosta jak, zanimljivo je sto su pomesali zelenu i plavu boju. Bezel insert je sjajniji od nekih keramickih, bukvalno moze da se ogleda u njemu. Kuciste je mnogo "prefinjenije" uradjeno od Samuraja i ostalih Seiko divera. Ima elegantne ispolirane linije koje naglasavaju liniju kucista i dodaju neku elegantniju notu. Za razliku od njega, Samuraj izgleda kao tenk (sto je isto zanimljivo na svoj nacin). Kod PADI-ja je i Seiko "raketa" skroz zanimljiva sa crvenom kazaljkom
Negativne strane su za sada to sto je kais predugacak (vidi se i na slici) i sto je krunica malo teza za usrafljivanje i uopste za operisanje nego kod Samuraja. Njegova je veca i nekako narezana tako da se odlicno hvata.
Evo par fotki telefonom, pa cu za vikend uslikati malo bolje.
View attachment 148805
View attachment 148808
View attachment 148807
Čestitam kolega!DHL kurir me je obradovao danas![]()
I naravno, još jednom hvala kolegi Therion na dojavi. Prinova je pristigla, evo malo "unboxing" fotki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

DHL kurir me je obradovao danas![]()
I naravno, još jednom hvala kolegi Therion na dojavi. Prinova je pristigla, evo malo "unboxing" fotki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk