Prinove u kolekciji

Imam 10 satova. Neke sam kupio jako, jako jeftino a ostale vrlo povoljno.
Auu, pa koliko si ih kupio? Ljudi obicno probaju gomilu satova pa kupe onaj koji odgovara. Ti si kupio gomilu satova pa ces tek sada da vidis sta ti stvarno odgovara? Zanimljiv pristup, svi smo bili u iskusenju da to radimo...ali nije odrzivo na duze staze. Za te pare si mogao da uzmes neki jako solidan sat, a ne punu kesu svakojakih.

Čestitam. Moja dva G Shock su:
c0fc4b4e911aa89a29fc9ef354ebad7b.jpg
850e5f595cd80c4ea707caa8eea231d9.jpg

Ovaj drugi je Tough Solar Steel
Послато са SM-G780G помоћу Тапатока

Last edited:
до сада сам куповао сатове. 10 комада. данас сам продао први сат. по истој цени, без зараде.

послато са sm-g780g помоћу тапатока

Danas stigao. Seagull 1963 38mm (safirno staklo) :dance3:
Ovako na prvu, mnogo ubav satić, videćemo kako će da služi :)

20211001_154423.jpg

20211001_155007.jpg

Čestitam, sat izgleda fantastično!
Kako je prošlo sa carinom? Ozbiljno razmišljam da poručim i ja jedan, ali me brine na koju vrednost će da mi odrežu carinu i porez?

Čestitam, sat izgleda fantastično!
Kako je prošlo sa carinom? Ozbiljno razmišljam da poručim i ja jedan, ali me brine na koju vrednost će da mi odrežu carinu i porez?

Odlično sam prošao sa carinom. Sat sam poručio preko ebay-a (190$), prodavac je iz Hongkonga i bila mi je besplatna poštarina, jedino što sam ga čekao više od mesec dana. Na kutiji je pisalo da je vrednost 19$ ??????, e sad da li su zaboravili namerno jednu nulu to već ne znam uglavnom ja sam odlično prošao ??????

Odlično sam prošao sa carinom. Sat sam poručio preko ebay-a (190$), prodavac je iz Hongkonga i bila mi je besplatna poštarina, jedino što sam ga čekao više od mesec dana. Na kutiji je pisalo da je vrednost 19$ ������, e sad da li su zaboravili namerno jednu nulu to već ne znam uglavnom ja sam odlično prošao ������

Bravo! Neka dugo i pouzdano služi!

Kategorički tvrdim, da Ocean One nije kopija Rolex Military Suba 5517:
1. Ocean ima nešto dužu sekundaru
2. Na Ocean One je navedeno 1 a ne T kao što je to na Subu
3. Ocean One ima navedeno 300 metara, dok na Subu samo 200
Ocean One je dizajnerska kulminacija Guntera Steinharta, u koju je uložio svo svoje znanje, inovativnost, nadarenost i višegodišnju edukaciju u procesu stvaranja vlastite izražajnosti, koja je evidentna i u njegovim ostalim remek delima, pa zaista nije red, da se vređa

MAT_6440.jpg

Last edited:
Back