Prinove u kolekciji

Inače, postoji i alat kojim se bezel skida, sigurniji od nožića

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Sad sam slikao fotoaparatom. Nisam postavio sliku gde je gumeni kaiš potpisan jer je crno na crno pa se ne može razaznati. Ali vidi se brojčanik jako lepo.
17aadcac9196f04e9b464069015863bc.jpg
0efbe7a4759f40f2c2fa882d48a7a684.jpg

Sent from my moto g(60) using Tapatalk

Slikao sam sa jako lošim telefonom. Moto G60 koji nema optičku stabilizaciju. Zato su slike bile užasne. Danas sam prodao taj i kupio polovan P30 Pro. A imam i Canon G7 Mark II.
Iskreno, kako je sat izgledao prljavo na slikama, ja se čudim da su uopšte mogli da okrenu bezel :)

Prljavština je ušla ispod, trebalo bi ga skinuti i očistiti.

Ja bih ti savetovao kompletan servis i čišćenje sata.

Evo kako bi to trebalo da izgleda ispod bezela, ta opruga. Možda se kod tebe malo razlikuje, ali je princip taj. Pogledaj klip ispod od 3:30 minuta

https://youtu.be/LZTjtUKGPWY

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Cao drugari,moze mala pomoc?
Ne mogu nikako da okacim sliku,promenio mi se ceo sajt na neki Bulletin,od tada nemam cak ni nikakvu opciju za postavljanje slika,bukvalno nema nista.Dok mi je bio onaj zuti sajt samo sam isao na ikonicu slike i kacio,sada nemam nikakve opcije.Moze pomoc? Hvala

https://postimg.cc/QHW1QjGX
Evo,jedino ovako sam uspeo,ali samo link koji vodi do slike.
Inace,sat sam pazario za 300 din,odneo kod sajdzije pre 1 god. i zaboravio na njega,sve do danas,kada sam se setio i otisao da vidim ima li mu traga.Cekao me je apsolutno ispravan i sredjen kao iz radnje da je izasao,verovatno i malo poliran nekim polir krpama.Za svega 500 din je majstor odradio sjajan posao.Tako da me je sve ukupno kostalo 800 din.Masina unutra je prelepa i bas lepo kucka.Sve u svemu,prezadovoljan sam kako sad izgleda i radi.Ja mislim da ova Nivada f77 ovako sredjena i u ovakvom stanju vredi sigurno vise od 800 din,koliko je mene sve ukupno izaslo.
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1648563345209947448519.jpg

Last edited:
Cestitke Milose. Odlicne su mu boje al bitno da je automatik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala ti puno. Nije mi se isprva na fotografijama toliko dopao ovaj " old radium" efekat ali uživo stvarno moćno izgleda. Mehanizam automatik sasvim solidna Sellita SW 200, mada su koliko znam, pre kupovine brenda od strane Invicte ubacivali ETA- u 2824.

Back