Prinove u kolekciji

Probao u radnji i oduševio se kako se ne oseća na ruci. Sutradan je već bio u avionu za Beograd :-)
7fc1e1e50999ed04f29a2b1eb1c3e529.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Evo i ja da se pohvalim. Posle prodaje Seika SKSP39P2, a za sta mi je cale dao dooobranu podrsku cak me i ubedio, ispostavilo se da sam dobio poklon od njega koji se cekao samo da stigne.

Izgleda da ce nighthawk da saceka malo duze:(
613f380a25f49b23cca788d8f5cfa960.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mako II ili Ray II? Iskreno nikada nisam video razliku niti sam se udubljivao u traženje istih. Baš je lep, plava boja perfektna.. Čestitke

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Mako II ili Ray II? Iskreno nikada nisam video razliku niti sam se udubljivao u traženje istih. Baš je lep, plava boja perfektna.. Čestitke

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ovo je Ray 2,razlika je u ciferu, odnosno markerima i lume na Ray 2 modelu je bolji, jer su markeri okrugli(puniji). Hvala

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Cestitam Nenade!
Odavno mjerkam ovaj model, upravo zbog plave boje, ali nikako da ga vidim uzivo i prelomim .
Daj i ti nabaci koju rijec o tome kako izgleda uzivo = ubijedi me da ga kupim !

Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk

Sat je prelep, cela diver prica se uklapa,kuciste lepo uradjeno za taj rang, ali...narukvica je slabija strana, jer zvecka.Krunica me je najvise iznervirala, jer se tesko usrafljuje, a na netu pise da mora nekako da se navoj ocisti.Tacnije,dok se usrafljuje,mora malo vise da se zapne,a krunica je mala i pored svega toga,dok se usrafljuje, navija se i mehanizam.Medjutim,mnogi forumasi savetuju da se krunica malo uposli, pa ce i navoj da se razradi i bice to kako treba,ali sam malo i razocaran.

Teram dalje,jer cim se sat stavi na ruku, sve se zaboravi.

Bohi druze, izvini ako sam ti upropastio zelju,ali tako je-kako je.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Back