Prinove u kolekciji

Cestitam kolega....imam istog samo 44B.... i zadovoljan sam skroz. Jedino ako trazis rucno signal...pazi okreci marker 9 prema severu a ne marker 6 kako navode u uputama. Jer mu je RC modul na levoj bocnoj strani....

Prvo da se zahvalim svima na čestitkama, uz želje da i svi vi zanovite svoje kolekcije.
Mario hvala na savetu. Za sad radi odlično, tj. kad sam stigao kući nije hteo da odradi sinhronizaciju negde od 17 do 20 h. Nakon toga je odradio sa maksimalnim kvalitetom signala (H). I jutros u 04 h. isto bez problema, tako da sam zadovoljan.

Evo da se i ja pohvalim sa mojom prinovom.....
dugo ocekivana...LD 001/001 ;)

20151102_132048.jpg

20151102_132100.jpg

20151102_120141.jpg

20151102_120230.jpg

I veliko HVALA mom drugaru veberz-u na prekrasno odradjenom satu....Svaka cast!!!

Tnx kolege....sat je zbilja prelep....ovo je na brzinu fotkano mobilnim....tek ga moram fotkati aparatom...

Bez obzira na "incidente",amfibija se mora imati u kolekciji :D.Dobro da te sluzi a ti nju u zdravlju da nosis.

I ja sam se malo ponovio, izvinjavam se na kvalietu ali brzo sam slikao dok ga kcer ne zgrabi. Jos nema sve godine a vec pokazuje prve sindrome buduceg ljubitelja satova.

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Back