RUS Moderator Jan 26, 2016 #203 A, znaci ti si ga uzeo... Cestitam kolega, zaista odlicna Omega. :thumbup:
gogmajster New member Jan 26, 2016 #204 A ja, ja- ali je Sinn zrtvovan :crying:, tako da su još mixed feelings Last edited: Jan 26, 2016
gogmajster New member Jan 26, 2016 #207 Милан Милановић said: bravo gog, drago mi je da posao ide dobro hehe Click to expand... A nagrebe se, mora se čovjek nekad i počastiti
Милан Милановић said: bravo gog, drago mi je da posao ide dobro hehe Click to expand... A nagrebe se, mora se čovjek nekad i počastiti
RUS Moderator Jan 26, 2016 #208 @Elvedin, za tebe nema cestitki dok ne napravis barem neku sliku kakvu amfibija zasluzuje. Salim se malo, cestitam, ali ostao si duzan bolje fotke.
@Elvedin, za tebe nema cestitki dok ne napravis barem neku sliku kakvu amfibija zasluzuje. Salim se malo, cestitam, ali ostao si duzan bolje fotke.
R Ralesd New member Jan 28, 2016 #210 da i ja postavim novitet kod mene ne na forumu Last edited: Jan 28, 2016
veberz New member Jan 28, 2016 #211 Gogi, Rale, odlične prinove. Čestitam! Gogi: lepši je nego Sinn. Hebo Sinn Rale: doneo si dobru odluku.
Gogi, Rale, odlične prinove. Čestitam! Gogi: lepši je nego Sinn. Hebo Sinn Rale: doneo si dobru odluku.
vladas Moderator Jan 28, 2016 #214 gogmajster, Ralesd - sve čestitke na odličnim prinovama! I Speedy i Alpinist su :man_in_love:!