srdjanr Active member Nov 6, 2016 #583 Elvedine, čestitam na prinovi. Moćan i lep G Shock. U zdravlju te služio. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Elvedine, čestitam na prinovi. Moćan i lep G Shock. U zdravlju te služio. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
vladas Moderator Nov 7, 2016 #589 Simo, Elvedine - čestitke na fenomenalnom prinovama! Odlični satovi u poslednje vreme.
tolarbo New member Nov 18, 2016 #595 Piksi pravi dress sat, cestitam! Evo i kod mene prinova, Seiko PADI
gogmajster New member Nov 21, 2016 #596 Tolarbo, svaka čast... to žudim vidjeti uživo već jednom. Kod mene stiglo nešto dugo željeno i sa svrhom i razlogom. Birthyear watch!
Tolarbo, svaka čast... to žudim vidjeti uživo već jednom. Kod mene stiglo nešto dugo željeno i sa svrhom i razlogom. Birthyear watch!
MMario Well-known member Nov 21, 2016 #597 ..cestitke gogi...legendarni satic si prikljucio kolekcije.....:thumbsup:
gogmajster New member Nov 21, 2016 #598 Hvala Mario...time sam se i vodio...da kad je sa svrhom i ne bude bilo što. Ono... da se ostavi potomstvu nešto ok, pa da ga ONI prodaju u bescjenje
Hvala Mario...time sam se i vodio...da kad je sa svrhom i ne bude bilo što. Ono... da se ostavi potomstvu nešto ok, pa da ga ONI prodaju u bescjenje
caye New member Nov 21, 2016 #599 To Gogi, nemaš pojma kak sam sretan što ti je taj uletio a ne bullhead
gogmajster New member Nov 21, 2016 #600 Sreća pa sam dovoljno nestrpljiv u tom slučaju.Ko bi dočekao da upadne pravi,da se galaksije spoje i sve se poklopi .Po Murphyju će to sada,naravno, SUTRA . Ali fino mi je sjeo ovaj.
Sreća pa sam dovoljno nestrpljiv u tom slučaju.Ko bi dočekao da upadne pravi,da se galaksije spoje i sve se poklopi .Po Murphyju će to sada,naravno, SUTRA . Ali fino mi je sjeo ovaj.