T tironosaurus New member Jun 29, 2018 #1,325 Stiglo sinoć, taman na vreme pošto večeras putujem za Mostar na neko venčanje. Došao je na NATO narukvici pa sam na brzinu uzeo drugu. Slikano telefonom na brzinu, ako su slike pre velike javite pa ću smanjiti, otkako sam prešao na 4k monitor izgubio sam percepciju kako slike izgledaju na manjem monitoru Last edited by a moderator: Jun 29, 2018
Stiglo sinoć, taman na vreme pošto večeras putujem za Mostar na neko venčanje. Došao je na NATO narukvici pa sam na brzinu uzeo drugu. Slikano telefonom na brzinu, ako su slike pre velike javite pa ću smanjiti, otkako sam prešao na 4k monitor izgubio sam percepciju kako slike izgledaju na manjem monitoru
B bohi New member Jun 29, 2018 #1,326 Drustvo, stigao PADI !!! Evo jedna brzinska slika. Tesko je docarati ovu plavu boju kamerom telefona (sat inace). Prvi utisci odlicni! Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk
Drustvo, stigao PADI !!! Evo jedna brzinska slika. Tesko je docarati ovu plavu boju kamerom telefona (sat inace). Prvi utisci odlicni! Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Jun 29, 2018 #1,327 Cestitke momci, u zdravlju vas sluzili. Sent from my Huawei P20 using Tapatalk
srdjanr Active member Jun 29, 2018 #1,328 Tiranosaurus, Bohi, čestitke na prinovama. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
T tironosaurus New member Jun 29, 2018 #1,329 Ne znam zašto je post zabrljavljen pa se tekst prikazuje kao link u Tapatalk-u, a ne mogu ni da editujem post iz TT.
Ne znam zašto je post zabrljavljen pa se tekst prikazuje kao link u Tapatalk-u, a ne mogu ni da editujem post iz TT.
B bohi New member Jun 30, 2018 #1,331 Hvala svima na cestitkama! Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk
J jubisha New member Jul 13, 2018 #1,335 Darwil eta 2750, nov nenosen. Jedino par tackica jer je pozlata promenila boju ali zanemarljivo. Odusevljen sam Last edited: Jul 13, 2018
Darwil eta 2750, nov nenosen. Jedino par tackica jer je pozlata promenila boju ali zanemarljivo. Odusevljen sam
sin.er New member Jul 14, 2018 #1,338 Kupio prije dvije godine pa prodo pa kupio ponovo... Isti sat... (facepalm)
sdbiba Well-known member Jul 18, 2018 #1,340 therion said: Click to expand... Cestitam kolega! Sent from my SM-G955F using Tapatalk