Nešoni New member Dec 3, 2018 #1,522 Gogi, sledeća investicija i to brza - jedan sef (pod uslovom da ga nemaš). Predivni satovi... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Gogi, sledeća investicija i to brza - jedan sef (pod uslovom da ga nemaš). Predivni satovi... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
gogmajster New member Dec 3, 2018 #1,523 Da znas da sam pomislio i da mi nije svejedno sad.Sav se stresem kad pomiskim da su na izvoli.A smijao sam se kad su ljudi spominjali! Hvala svima! Stvarno je i mir i nemir. Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Da znas da sam pomislio i da mi nije svejedno sad.Sav se stresem kad pomiskim da su na izvoli.A smijao sam se kad su ljudi spominjali! Hvala svima! Stvarno je i mir i nemir. Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
bt321 New member Dec 3, 2018 #1,524 gogmajster said: Mislim da mogu zaključati kutiju. Click to expand... Cestitam na prinovu... Sta rece da zakljucas kutiju hahaha dobar vic
gogmajster said: Mislim da mogu zaključati kutiju. Click to expand... Cestitam na prinovu... Sta rece da zakljucas kutiju hahaha dobar vic
Nenad Arandjelovic Active member Dec 4, 2018 #1,528 Ovo je danas stiglo,Orient Esteem II Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Elvedin Well-known member Dec 5, 2018 #1,529 Cestitke Nenade. U zdravlju da ga koristis. Prelijep Orient. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Nešoni New member Dec 5, 2018 #1,531 Nenade . Dresić ko bombonica Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
RUS Moderator Dec 5, 2018 #1,532 Cestitam Nenade, mora da organizujemo neku kafu pre praznika, pa da se vidi i uzivo.
Nenad Arandjelovic Active member Dec 5, 2018 #1,533 Hvala momci, bas sam zadovoljan. Rujo,red bi bio da dodjes, a i ostali koji zele. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Hvala momci, bas sam zadovoljan. Rujo,red bi bio da dodjes, a i ostali koji zele. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Dec 5, 2018 #1,536 Frisko raspakovan Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Nešoni New member Dec 5, 2018 #1,540 Odličan. Pravi tool sat. Završavamo ovu godinu sa stilom. Svaki dan neka dobra prinova. Samo da prođemo bez razvoda Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Odličan. Pravi tool sat. Završavamo ovu godinu sa stilom. Svaki dan neka dobra prinova. Samo da prođemo bez razvoda Sent from my BLA-L29 using Tapatalk