eee Super Moderator Staff member Dec 5, 2018 #1,542 Hvala drustvo Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Dec 5, 2018 #1,543 Eee, cestitke druze,lep G. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
skydrummer New member Dec 6, 2018 #1,544 Eee čestitke. U zdravlju ga nosio. Kako si zadovoljan sa čitkošću negativnog displeja?
srdjanr Active member Dec 6, 2018 #1,545 Eee, čestitke na prinovi! U zdravlju ga nosio. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
eee Super Moderator Staff member Dec 6, 2018 #1,546 Hvala @skydrummer - citljivost je, ocekivano, losa . Ali osvetljenje dosta pomaze. To me je prijatno iznenadilo. Brojevi su veci ako ih poredim sa ostalim digitalnim gshock-ovima koje sam imao prilike da vidim. Last edited: Dec 6, 2018
Hvala @skydrummer - citljivost je, ocekivano, losa . Ali osvetljenje dosta pomaze. To me je prijatno iznenadilo. Brojevi su veci ako ih poredim sa ostalim digitalnim gshock-ovima koje sam imao prilike da vidim.
marko14 New member Dec 6, 2018 #1,547 eee said: Frisko raspakovan Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Click to expand... Cestitam,dobar G. Sent from my SM-G960F using Tapatalk
eee said: Frisko raspakovan Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Click to expand... Cestitam,dobar G. Sent from my SM-G960F using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Dec 7, 2018 #1,549 Hvala drustvo jos jednom . Evo jos jedna ovde pa se selim u drugu rubriku. Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Hvala drustvo jos jednom . Evo jos jedna ovde pa se selim u drugu rubriku. Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Uros GT New member Dec 22, 2018 #1,553 Hvala. Evo još koja bolja slika. Kaiš privremen. Naručio sam Vostok crnu kožu sa zlatnom kopčom. Mislim da će mu leći odlično. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Hvala. Evo još koja bolja slika. Kaiš privremen. Naručio sam Vostok crnu kožu sa zlatnom kopčom. Mislim da će mu leći odlično. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Dec 23, 2018 #1,555 Cestitke kolega,prelep Braja. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Lerbi New member Dec 26, 2018 #1,559 Sokol je stigao u moju kolekciju danas, poručen preko creationwatches 17.12. Na prvu loptu bomba od sata :thumbup: Kad budem našao malo vremena, biće još slika i utisaka, mada ne znam šta bi još moglo da se kaže o ovom satu što nije rečeno. :thumbsup:
Sokol je stigao u moju kolekciju danas, poručen preko creationwatches 17.12. Na prvu loptu bomba od sata :thumbup: Kad budem našao malo vremena, biće još slika i utisaka, mada ne znam šta bi još moglo da se kaže o ovom satu što nije rečeno. :thumbsup:
Nenad Arandjelovic Active member Dec 26, 2018 #1,560 Cestitke, u zdravlju ga nosio,odlicna kupovina. Sent from my Mi A2 using Tapatalk