Prinove u kolekciji

Odličan Citizen. I ja sam ga merkao, samo ne znam kad bih ga nosio, na (ne) sreću razum je pobedio :)

Sent from my Redmi 5A using Tapatalk

Mikro ikona stigla :)
Helson Sharkdiver 40mm
5425556809c6a83e1f572d67e758602e.jpg

Čestitam zemljak. Kako si prošao s carinom ako nije tajna? Ja merkam mesing varijantu
Kupio sam ga od kolege, ne direktno od Helsona.Inače Helson šalje FedEx om, koliko se sećam i ako ne grešim,tako da tu sigurno ima i dodatnih troškova.

Kupio sam ga od kolege, ne direktno od Helsona.Inače Helson šalje FedEx om, koliko se sećam i ako ne grešim,tako da tu sigurno ima i dodatnih troškova.
Ja ko dežurna Helson babasera. Šalju i EMS - om, što je sporija ali i jeftinija varijanta - na zahtev klijenta. Takođe su spremni da prikažu manju vrednost takođe u zavisnosti od želje i zahteva kupca. Može da se prođe znatno jeftinije, ko ima strpljenja. Gledao sam Hammerhead - a, uputio im mejl pa su mi sve potvrdili. FedEx se ne isplati nikako...

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Hajde ovde da ga postavim... juče sam ga dobio za rođendan od dela familije mislim bilo bi iznenadjenje da me kolega iz Zaječara nije pozvao i pitao za adresu pošto smo već sarađivali:) ...u poslednje vrememe me nisu htele licitacije nekih satića, pa je gospodja videvši šta posmatram krenula u akciju.... srećom nije bio neki nenormalni suparnik pa nije platila previše za ovaj blesavi sat....... ja nikad pre nisam video sat sa dve sekundare .... :blink:

Back