piksi New member Mar 9, 2019 #1,821 Aleksandre, Milane, mizzy čestitke na odličnim prinovama:thumbup:
sdbiba Well-known member Mar 9, 2019 #1,822 mizzy said: Evo ga Click to expand... Cestitam kolega,prelep Seiko!:congrats:
sdbiba Well-known member Mar 9, 2019 #1,823 milan zmaj said: Oris Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Cestitma prijatelju Milane,prelep Oris!:congrats:
milan zmaj said: Oris Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Click to expand... Cestitma prijatelju Milane,prelep Oris!:congrats:
C Can'tStand'Ya New member Mar 9, 2019 #1,824 iskrene cestitke svima na skorasnjim prinovama .... zaista lepi modeli, puno lepih trenutaka sa njima za vlasnike Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
iskrene cestitke svima na skorasnjim prinovama .... zaista lepi modeli, puno lepih trenutaka sa njima za vlasnike Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Mar 10, 2019 #1,825 Cestitke svima na prinovama Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
marko14 New member Mar 10, 2019 #1,827 mizzy said: Evo ga Click to expand... Cestitam,steta sto je Sinn morao da ode. Sent from my E6653 using Tapatalk
mizzy said: Evo ga Click to expand... Cestitam,steta sto je Sinn morao da ode. Sent from my E6653 using Tapatalk
sin.er New member Mar 17, 2019 #1,831 Oldskul Orient M-Force Inace je ovakav dosao. Drugi najprljaviji sat kojeg sam vidio i nazalost hendlao u zivotu. Vanjsko ciscenje je trajalo cca sat vremena. Ide na servis uskoro, radi ali za svaki slucaj. Last edited: Mar 17, 2019
Oldskul Orient M-Force Inace je ovakav dosao. Drugi najprljaviji sat kojeg sam vidio i nazalost hendlao u zivotu. Vanjsko ciscenje je trajalo cca sat vremena. Ide na servis uskoro, radi ali za svaki slucaj.
srdjanr Active member Mar 18, 2019 #1,833 Aleksandre, Milane i Mizzy, pridružujem se čestitkama. Odlične prinove! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Aleksandre, Milane i Mizzy, pridružujem se čestitkama. Odlične prinove! Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Volk New member Apr 14, 2019 #1,834 stigao mi novi satić u kolekciju... stara/vintage Amfibija (Komandirski cifer/dial u amfibija 470 tijelu)
stigao mi novi satić u kolekciju... stara/vintage Amfibija (Komandirski cifer/dial u amfibija 470 tijelu)
C Can'tStand'Ya New member Apr 14, 2019 #1,838 me like it .. cestitke na prinovi Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk