Čestitam Miloše.
Odličan Duro.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hvala puno kolega
Čestitam Miloše.
Odličan Duro.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Start i Poljot...View attachment 146472View attachment 146473View attachment 146474View attachment 146475,sada kolekcija USSR izgleda ovako...View attachment 146476

Kupljeno...sledi sredjivanje.
Seiko DX sa 6106 masinom i fasetnim staklom.![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Moze tako?Pazi,nije plexi,neko facetno staklDobra petica ako te ne mrzi - zubna pasta - dobra pamučna krpica (za naočare ) dok odgledaš npr Avatar ispolirao si staklo90 %

temari wallpaperIsto tako je i kod mene.Ovo je staklo 300 posto,vidjao sam takve modele na netu.Hvala puno.temari wallpaper
Samo je šteta što nisam slikao sat kad sam ga kupio, staklo je toliko bilo izgrebano da se nije video prelom na fotkama - kupio sam ga na voćkici za početnu niko nije licitirao ... posle nekoliko sati mukotrpnog glancanja ovo je bio rezultat meni za neverovati jer nikad pre to nisam radio.... e sad da li je ovo pleksi ili je staklo je.....ga
Hvala Sky,pokusacu u kucnoj varijanti,samo pastom,ako ne,ide kod casovnicara.Nenade cestitke. Lepa petica koja trazi dosta sredjivanja ali kada sve bude gotovo bice super. Sat treba dati dobrom casovnicaru. Mineralna stakla malo casovnicara polira. Fasetna stakla su sto se tice poliranja verovatno nocna mora u odnosu na obicna tj.ravna stakla.
Zanimljiv je i mehanizam. Ima mogucnost zaustavljanja sekundare. Ima li brzu promenu dana?