Prinove u kolekciji

Ovakav isti sat, baš ovaj model sam imao pre par meseci i posle nekog vremena ga poklonim drugu. Toliko mi se svideo sat da mi je postalo žao što ga nisam zadržao u kolekciji, pa sam danas otišao u Bomar i kupio ga. Ovaj ostavljam u kolekciji.
Citizen promaster marine eco drive BN0151 - 17l

Ovakav isti sat, baš ovaj model sam imao pre par meseci i posle nekog vremena ga poklonim drugu. Toliko mi se svideo sat da mi je postalo žao što ga nisam zadržao u kolekciji, pa sam danas otišao u Bomar i kupio ga. Ovaj ostavljam u kolekciji.

Čestitke. Imam ga neko vreme, a pre par dana sam kupio i manjeg bratića, automatika.

Citizen Promaster NY0085-19E. Bombonica...
Fabrički je žurio nekih 10-15sec dnevno. Malo igranja sa čačkalicom, i iz petog puta ga naštelovao na +/- 0.5sec dnevno. Evo četvrti dan ne popušta. Ovo mi do sada ni sa jednim sajkom nije pošlo za rukom.

Neverovatno...
39281c42acdab0e452e61aeb964c0c13.jpg
409875cd118285b442544962751065f7.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Čestitam kolega! Prelep Citizen.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Back