eee Super Moderator Staff member Dec 16, 2020 #3,201 E ma ni najmanje ne zameram Čak sam razmišljao da se slikam sa njim na ruci, ali ne vredi, mala narukvica Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
E ma ni najmanje ne zameram Čak sam razmišljao da se slikam sa njim na ruci, ali ne vredi, mala narukvica Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
J juke New member Dec 18, 2020 #3,207 Čestitke za Omegu, mint stanje Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
В Влада Member Dec 18, 2020 #3,209 Sa srećom Miloše, odlično izgleda :thumbsup: Last edited: Dec 18, 2020
Nick Active member Dec 19, 2020 #3,212 Pridruzujem se cestitikama Milose,odlican vintage,veliki pozz svima od Nicka:hello:,ko slavi nek je srecan i blagosloven danasnji dan, Sv.Nikola+
Pridruzujem se cestitikama Milose,odlican vintage,veliki pozz svima od Nicka:hello:,ko slavi nek je srecan i blagosloven danasnji dan, Sv.Nikola+
M Milos G. New member Dec 19, 2020 #3,213 Hvala puno Nick. :beer: Pridružujem se i ja čestitkama. Srećan Sveti Nikola svima koji slave.
Baron New member Dec 19, 2020 #3,214 Čestitka, strašan je, đe vi nalazite ovakve ljepotane?! Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
M Milos G. New member Dec 19, 2020 #3,215 Baron said: Čestitka, strašan je, đe vi nalazite ovakve ljepotane?! Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Click to expand... Hvala. Pa na KP- u uglavnom ali stvarno posle mnogo sati listanja raznih oglasa.
Baron said: Čestitka, strašan je, đe vi nalazite ovakve ljepotane?! Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Click to expand... Hvala. Pa na KP- u uglavnom ali stvarno posle mnogo sati listanja raznih oglasa.
dusan51 New member Dec 26, 2020 #3,219 mizzy said: Novogodisnja prinova Click to expand... U zdravlju da ga nosiš,lep i kvalitetan sat Sent from my iPhone using Tapatalk
mizzy said: Novogodisnja prinova Click to expand... U zdravlju da ga nosiš,lep i kvalitetan sat Sent from my iPhone using Tapatalk
don Alberto Well-known member Dec 26, 2020 #3,220 mizzy said: Novogodisnja prinova Click to expand... Čestitam!!! :congrats: